reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

ja uzywałam tantum verde rozrobionego do krocza po porodzie... rozrobiłam sobie do rozpylacza i co siku to tantum - połozna powiedziała ze goi sie na mnie jak na psie;-)
teraz tez bede uzywała tantum

reklama
Dzieki :tak: a ja bym się umyła płynem do higieny i by było:baffled: może na początek lepiej i samą wodą:sorry:. Tantum też sobie kupiłam ale miałam dylemat jak go użyc - bo niby co z pupą bo miski heheh:-D a ten rozpylacz to dobry pomysł:tak:

a to nie tantum rosa .... tantum verde do tabletki na garło ;)

Wiec chyba się nie mylę.... ;-)

Powielam pytanie syli24, a szczególnie punkt 2, bo ja na 100% szykuje się do cesarki... więc u mnie chyba tantum, albo poprostu płyn do HI wystarczy, bo w kroczu goić mi się nie ma co.... tylko co z raną po CC??? Myć się z nią normalnie czy nie....????​

O rety dziewczyny wy już szykujecie torby!!!!???? :szok: A ja jak narazie mam tylko pokupywane wszystko, ale jeszcze nie poprane i nie poszykowane.... no bo fakt jak zacznie mi się wcześniej to :rofl2: w trymiga do szpitala...

reklama
Do góry