Michasia84
Fanka BB :)
wariatki
to się właśnie nazywa ciążowe zakręcenie
;-)
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
a komódki to strasznie drogie są swoją drogą.
oczywiście jeśli ktoś ma miejsce i pieniążki to zakupi bo to od indywidualnych możliwości zależy ale ja za bardzo miejsca nie mam na taki gadżet
ale dostanę stolik od matki drewniany 75x120 więc wystarczy, że go ceratą obłożę i będę mogła na nim kąpać i przewijać a pod spód schowam spokojnie paczki pieluch i inne rzeczy. a potem stolik i tak się przyda O tez tak mysle i zastanawiam sie co mnie podkusilo,zeby tu wejsc... strasznie mi sie nudzi dzis....Moja opinia nt temat jest taka, że są już 2 wątki zakupowe i nie rozumiem stworzenia kolejnego wątku i robienia śmietnika....![]()

ponoć bardzo to wygodne :-) osoby które używało polecają mi Go z zapałem ;-)
SoszkA_KrK, czy ten vulcano ma jakieś kieszonki na budzie w spacerówce? Próbowałaś ją zainstalować na stelażu? Przeczytałam gdzieś jakieś negatywne opinie, że właśnie w spacerówce budka ciężko i głośno się składa i że ma jakieś ostre elementy. Gdybyś miała chwilkę to sprawdź to proszę, bo też mam wielką ochotę na ten wózeczekA oto limuzyna Frankawersja gondolowa :-) reszta leży sobie spakowana
![]()