ktoś pytał o kosmetyki oillan, to podobno coś jak oilatum ale ja akurat mam balsam natłuszczający z tej serii i mimo ze w aptece pani powiedziala ze dzidzie po porodzie tez moge tym smarowac to na ulotce pisalo ze tylko po wyraźnym zaleceniu lekarza po pierwszym roku zycia a tak wogóle to jest da dzieci od 3 lat. z tego co się zorientowalam to emulsja natlłuszczająca do kompieli z tej serii jest od 6 miesiąca a w uzasadnionych przez lekarza przypadkach po pierwszym miesiacu. wiec na start to one sie nie nadaja.
reklama
kupiłam właśnie okrycie kąpielowe, i 2 komplety pościeli. Wszystko u jednego sprzedawcy, więc od razu 3 aukcje obskoczyłam, żeby na przesyłce zaoszczędzę. Już się doczekać nie mogę, aż przyjdzie wszystko
6-CZ POSCIEL Z APLIKACJĄ DO ŁÓŻECZKA 140 x 70 (983054511) - Aukcje internetowe Allegro pomarańczowe paseczki
3-cz POŚCIEL Z APLIKACJĄ DO ŁÓŻECZKA 140 x 70 (983055018) - Aukcje internetowe Allegro błękitne miasteczko
Mam jeszcze pytanie - czy wypełnienie do kołderki mam też od razu prać, czy tylko poszewkę?

6-CZ POSCIEL Z APLIKACJĄ DO ŁÓŻECZKA 140 x 70 (983054511) - Aukcje internetowe Allegro pomarańczowe paseczki
3-cz POŚCIEL Z APLIKACJĄ DO ŁÓŻECZKA 140 x 70 (983055018) - Aukcje internetowe Allegro błękitne miasteczko
Mam jeszcze pytanie - czy wypełnienie do kołderki mam też od razu prać, czy tylko poszewkę?
Perła dzieki - przekonałas mnie do tego Olilatum, zakpupię napewno to soft.
Co do kosmetyków Ziaja dla maluszka też słyszałam że są dobre, tanie i polecane. Ale myślę ze na początku nie ma co przesadzać. Skoro ten Olilatum wystarczy do kąpieli, to potem tylko Linomag lub Sudocrem i bedzie chyba ok, ale jak się mylę to wyprowadxcie mnie z błedu!!
Aszka - super te zabawki dla maleństwa, fajna kumpela, chociaz ja na moje też nie mogę narzekac bo dostałam wielka pakę ciuszków po chrześnicy i kosz wiklinowy dla maluszka. Chociaz marzyła mi się kołyska to teraz odpuszczę. Ale dziewczyny madzik i perla te które pokazałyście to bardzo fajne )))
Pościel mamo tato tez zakupiłam i jestem zadowolona! Dobra gatunkowo wiec polecam!!
Co do koszul do karmienia ja kupiłam u tego sprzedawcy. Jakość bardzo dobra, wyprałam już i nic się z nimi nie stało!! wiec z czystym sumieniem polecam! Koszula nocna do karmienia rozpinana na guziki M (980704618) - Aukcje internetowe Allegro
Co do kosmetyków Ziaja dla maluszka też słyszałam że są dobre, tanie i polecane. Ale myślę ze na początku nie ma co przesadzać. Skoro ten Olilatum wystarczy do kąpieli, to potem tylko Linomag lub Sudocrem i bedzie chyba ok, ale jak się mylę to wyprowadxcie mnie z błedu!!
Aszka - super te zabawki dla maleństwa, fajna kumpela, chociaz ja na moje też nie mogę narzekac bo dostałam wielka pakę ciuszków po chrześnicy i kosz wiklinowy dla maluszka. Chociaz marzyła mi się kołyska to teraz odpuszczę. Ale dziewczyny madzik i perla te które pokazałyście to bardzo fajne )))
Pościel mamo tato tez zakupiłam i jestem zadowolona! Dobra gatunkowo wiec polecam!!
Co do koszul do karmienia ja kupiłam u tego sprzedawcy. Jakość bardzo dobra, wyprałam już i nic się z nimi nie stało!! wiec z czystym sumieniem polecam! Koszula nocna do karmienia rozpinana na guziki M (980704618) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupiłam jeden zestaw z wypełnieniem, a drugi tylko poszewki
tweenie co do wypełnienia to może na początku kołderka nie bedzie potrzebna bo bedzie latao, ale ja chyba wypiorę - nie zaszkodzi!!
A kupiłaś na allegro?? mozesz podesłać linka!! to chetnie skorzystam jak jakościowo jestes zadowolona z zakupu!
reklama
aisim link jest wyżej. Miałam plan kupić tylko ochraniacz, ale nie opłacało się, więc kupiłam już wszystkoNajwyżej kołderka poczeka aż się chłodniej zrobi, nic jej nie będzie ;-)
I tak prędzej czy pózniej będzie trzeba ją kupić!!
Sorrki ale chyba mi na oczy poszło bo nie zauwazyłam że to komplet 6 elementrowy z wypełnieniem!!
A zdecydowałaś się już na to łózeczko!!??
Podziel się: