reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

sprzedający mi napisał, że nie sprzeda ubranek bo zakończył aukcję przed czasem. No to mówię, że zakończyła się sama o czasie, bo dostałam wiadomość od Allegro, że wygrałam aukcję, a że nie było ceny minimalnej, to ubranka są moje:tak:

reklama
madzik super ciuszki,uwielbiam hello kitty :-)

tweenie no nie mogę :-D:-D no to kobieta chyba ma problem:-p To Ci się udało:-)

Tweenie to ci sie udalo. Nie daj za wygrana jej problem tak naprawde moga patrzec co robi wrazie czego pisz do allegro jej obowiazkiem jest ci sprzedac ta paczke:) gratuluje i daj znac jak sie sprawy potoczyly.
Dziewczynki sliczne zakupki naprawde asienka sliczne body ja ostatnio zrobilam zakupy za 250 w lumpku i mam poki co dosc ciuszkow wsumie 83sztuki zakupilam z czego jeszcze dla starszego synka. Teraz tylko wyprawka do szpitala dla mnie i malej.i drobiazgi ale to znalazlam na allegro i to od jednego sprzedawcy.

A dziewczyny mam na sprzedaz dwie aukcje po swoim synku gdyby ktoras byla zainteresowana ceny nie sa wielkie a stan naprawde suer.
1. http://www.allegro.pl/item1032357158_sliczny_komplet_body_dla_chlopca_3_6_miesiecy.html
2. http://www.allegro.pl/item1030814590_fajny_zestaw_dla_synusia_62_68_bcm.html

Ostatnia edycja:
Tweenie - ciuszki super a cena jeszcze lepsza

ale mysle ze nic nie ugrasz jesli laska nie sprzeda ci tych ubranek a ty bedziesz mogla jej jedynie wystawic negatywa albo zalozyc sprawe sadowa co jest kompletnie smieszne :) ale zaden spor i Allegro ci nie pomoze bo oni nie sa strona juz wiele takich sytuacji bylo i nikt nic nie wygral :(
Sama mialam taka sytuacje kiedys tylko chodzilo o wieksza kwote i zalozylam spor pisalam i co nic allegro nawet nie tknelo a spor zakonczyl sie po 90 dniach i na tym pozostalo. Wystawilam negatywa i dostalam odweta i to byl koniec sprawy.
Allegro nie wtraca sie w takie spory tylko ciagnie kase ewentualnie moga jej zablokowac konto ale to tez na chwile :)

Dodatkowo laska moze napisac ze towar zostal uszkodzony/zniszczony przed wysylka i sprawa sie sama rozwiaze :)

Jednak zycze Ci powodzenia

reklama
Myślę podobnie... Sprzedający może 3 razy dostać upomnienie za nie wywiązanie się z transakcji i to tyle.... i też podejrzewam, że anuluje transakcję z powodu zniszczenia. Sprawę sądową możesz założyć ale też pewnie do niej nie dojdzie bo za mała kwota :p

Do góry