Mysza1984
lalllalalala ;-)
boshhh jakie cuda, Vanilka powiedź ile Cię to kosztowało: 2 funty?
Ja nawet na allegro na takie zbiorcze aukcje nie patrzę, bo narzucają tak kosmiczne ceny, że szok...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1,70 dokladnie wylicytowalam .boshhh jakie cuda, Vanilka powiedź ile Cię to kosztowało: 2 funty?Ja nawet na allegro na takie zbiorcze aukcje nie patrzę, bo narzucają tak kosmiczne ceny, że szok...
wogle mam do oddania kilka sukieneczek i rampersow dla dziewczynki stan bardzo dobry i sliczne sa..musze zrobic zdjecia i kto bedzie chetny wysle za freetaki prezent wczesniejszy przed swietami przyszlymi
bo po co mam wyrzucac jak w lipcu tyle dziewczynek bedzie
a to ciuszki co mi pozostaly z tych co sprzedawalam na allegro /
kochana jak patrze na zdjecie jajek z usg to raczej nie ma takiej opcjiVanilka ja tam krakać nie chcę, ale lepiej poczekać jeszcze, bo może się zdarzyć niespodzianka.
a wiesz,ze myslalam o Tobie tylko glupio mi bylo pytacVanilka ja z chęcią niedrogo odkupie;-) bo ja to nic do dziecka nie posiadam
ale nie wiem ile przesyłka by wyszła...bo wierze, ze ciuszki są napewno b.ładne.
a wiesz,ze myslalam o Tobie tylko glupio mi bylo pytac
jakis mam sentyment do Ciebie i Twojej corci
przestan ja Ci to wysle bo przesylki tutaj tez tanie !!!a po co mam wyrzucac takie ladne ciuszki .Porobie fotki dzisiaj albo jutro i Ci wrzuce![]()