reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

boshhh jakie cuda, Vanilka powiedź ile Cię to kosztowało: 2 funty?:happy: Ja nawet na allegro na takie zbiorcze aukcje nie patrzę, bo narzucają tak kosmiczne ceny, że szok...

reklama
śliczne te butki :)

ja ostatnio na allegro szukam rzeczy nowych, ale bez metki - można znaleźć cuda s super cenie. Tak kupiłam ostatnio zestaw 3xśpiochy + kaftaniki za 14 zł :) Ubranka nowe, a cena jak za używane

ja nic nie kupuję, bo trzeba kasę oszczędzać na remont. Za same panele zapłacimy 1600 zł, bo pokój ma z 20 m. :baffled: Ale jak już się ten dramat skończy, to rozpoczynam zakupowe szaleństwo:-)

boshhh jakie cuda, Vanilka powiedź ile Cię to kosztowało: 2 funty?:happy: Ja nawet na allegro na takie zbiorcze aukcje nie patrzę, bo narzucają tak kosmiczne ceny, że szok...
1,70 dokladnie wylicytowalam .:happy:
jak macie jakies zamowienia to piszcie smialo :tak:

wogle mam do oddania kilka sukieneczek i rampersow dla dziewczynki stan bardzo dobry i sliczne sa..musze zrobic zdjecia i kto bedzie chetny wysle za free :tak:taki prezent wczesniejszy przed swietami przyszlymi :-D
bo po co mam wyrzucac jak w lipcu tyle dziewczynek bedzie :happy:
a to ciuszki co mi pozostaly z tych co sprzedawalam na allegro /

ja poczekam rodzice mi kupią, ale wyślą wszystko w jednej paczce, bo przesyłka droga :crazy: sama im wysłałam pocztą paczkę niecałe 2 kg i 80 zł zapłaciłam. Masakra...

wogle mam do oddania kilka sukieneczek i rampersow dla dziewczynki stan bardzo dobry i sliczne sa..musze zrobic zdjecia i kto bedzie chetny wysle za free :tak:taki prezent wczesniejszy przed swietami przyszlymi :-D
bo po co mam wyrzucac jak w lipcu tyle dziewczynek bedzie :happy:
a to ciuszki co mi pozostaly z tych co sprzedawalam na allegro /

Vanilka ja tam krakać nie chcę, ale lepiej poczekać jeszcze, bo może się zdarzyć niespodzianka :rofl2:.

Vanilka ja z chęcią niedrogo odkupie:tak:;-) bo ja to nic do dziecka nie posiadam:eek: ale nie wiem ile przesyłka by wyszła...bo wierze, ze ciuszki są napewno b.ładne.

Vanilka ja z chęcią niedrogo odkupie:tak:;-) bo ja to nic do dziecka nie posiadam:eek: ale nie wiem ile przesyłka by wyszła...bo wierze, ze ciuszki są napewno b.ładne.
a wiesz,ze myslalam o Tobie tylko glupio mi bylo pytac :sorry::sorry:
jakis mam sentyment do Ciebie i Twojej corci :happy::happy:
przestan ja Ci to wysle bo przesylki tutaj tez tanie !!!a po co mam wyrzucac takie ladne ciuszki .Porobie fotki dzisiaj albo jutro i Ci wrzuce :happy:

reklama
a wiesz,ze myslalam o Tobie tylko glupio mi bylo pytac :sorry::sorry:
jakis mam sentyment do Ciebie i Twojej corci :happy::happy:
przestan ja Ci to wysle bo przesylki tutaj tez tanie !!!a po co mam wyrzucac takie ladne ciuszki .Porobie fotki dzisiaj albo jutro i Ci wrzuce :happy:

:-):-):-) ja pokryje koszty:happy:
ja też bym chętnie pokupiła takie tanie ciuszki ale tu nic nie ma:baffled:

Do góry