reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
nef, tak, na 92. A szukałaś na chłopięcym? Na dziewczęcym były takie na podszewce z grubszej bawełny a'la dżins, to one mi wpadły w oko jak już wychodziłam i wróciłam na chłopięcy, bo te dziewczęce jakieś wstawki kwiatuszkowe miały :)

eijf a mozesz spytać ta swoją znajomą z coccodrillo kiedy zaczyna się u nich wyprzedaż na 70%, chodzi mi o konkretna datę, albo chociąż w przybliżeniu?

Kupiłam taką pościel TORVA BLAD Komplet pościeli dziec - IKEA
narzuta FABLER RUTA Kołdra/koc - IKEA fajnie wygląda, z jednej strony niebieska, a z drugiej taka jakby pikowana wielokolorowa

krzesełka dwa i stolik KRITTER Stolik dziecięcy - biały - IKEA

oraz pieska i pilkę. perfidna ta Ikea, juz mi sie wydawalo, ze tylko z pilką wyjdziemy, a tu przy kasie byly jeszcze pieski, a wiadomo, jak to z pieskiem, musi byc:) na szczęscie nie fortuna:)

jeszcze jest fajna kuchnia, ale neistety drog http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70129801/

marta-ladny ten koc/koldra i wszystko w przystepnych cenach.Zestaw z krzeselkami tez fajny.
Nad kuchnia tez sie zastanawialam ale ostatecznie kupilismy inna,bardziej kolorowa bo u nas wszystko w zasadzie biale wiec dla kontrastu:)

marta dobre zakupy:tak:

a my byliśmy wczoraj w decathlonie po sportową kurtke dla Mka i Gosia w swoim żywiole, pomagała mi i pchała ten ich wysoki koszyk, albo dla odmiany to ona ciągnęła... później sie trochę za bardzo rozbrykała i był wrzask, jak trzeba było ukrócić...:confused2:
dlatego wolę wyjścia z wózkiem, bo jak jest niegrzeczna, to wkładam do wózka i jakoś po chwili musi pogodzić się z losem, a u mnie na rękach nie bardzo....:no:

reklama
Do góry