Joaszka
Fanka BB :)
Ja biorę mieszane. Mam jedne spodnie 92 i są długie bardzo...Może na maj dopiero. Także 86 też jeszcze się przyda.
A buty chyba z jesieni, bo jej noga przestała rosnąć ...i o ile w ciągu 2 mcy nie urośnie, to tamte będą dobre.
Co byłoby mi na rękę...Chętnie bym oczywiście kupiła nowe, ale z kasą kiepsko, więc zawsze to lepiej jak nie będę musiała butów nowych kupować.
A buty chyba z jesieni, bo jej noga przestała rosnąć ...i o ile w ciągu 2 mcy nie urośnie, to tamte będą dobre.
Co byłoby mi na rękę...Chętnie bym oczywiście kupiła nowe, ale z kasą kiepsko, więc zawsze to lepiej jak nie będę musiała butów nowych kupować.
ale to są wersje jesienno-wiosenno-zimowe, więc tylko na lato coś dokupię.
Czasem komus zazdroszcze ze wylowil cos fajnego,ze zaoszczedzil i taka napalona poszlam wczoraj grzebac ale szybko sie zniechecilam bo raz ze za duzo tego na kupie,dwa trzeba miec szczescie,trzy jak znajde cos fajnego to nie ma odpowiedniego rozmiaru albo niczego do tego dobrac nie moge i potem to zalega w szafie itd itd.Poza tym niektore rzeczy widzialam wczesniej i mi sie opatrzyly albo sezon nie taki...Ogolnie nie jestem do tego stworzona choc na pewno da sie znalezc fajne rzeczy.W to nie watpie,tylko ja nie za bardzo lubie.Zawsze mnie ciagnie do tych swiezych kolekcji...
Koleżanka znów mimo, że schudła, w biodrach nie mieści się w spodnie z przed ciąży...