reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
marta ja kupiłam własnie salomona, nawet nie patrzyłam do innych turystycznych sklepów, chociaż w tym CH było kilka. Te letnie trekingi mi się super sprawdziły, a ja mam naprawdę bardzooo wybredną stopę, rzadko który but mnie nie obetrze. juz poeksperymentowałm w decathlonie i kasa wywalona w błoto.:baffled:
Chociąż northface tez dobra firma:tak:

eijf pisałas, ze masz znajomą w coccodrillo

potrzebuję spodni od zimowego kombinezonu z kolekcji loving r.92
takie Z10119201LOV-000-080_200.png
ten brazowy kolor dużo ładniejszy niz na zdjęciach i nie błyszczy sie tak.

Eijf, może uda ci się coś załatwić, plizzzz... sprawa o tyle pilna, bo kupiłam kurtke z tego kompletu i mogę ją oddać do 7 dni.
Wprawdzie w tym roku spodnie narciarskie założyłam małej bodaj raz, ale nie wiadomo jaka za rok będzie zima.

Ostatnia edycja:
nef-zaraz ja zapytam czy ma.No ale jesli ma to odlozyc,kupic czy jak?Moze najpierw po prostu spytam czy maja?czy to jest kolekcja z tegorocznej zimy?

Ostatnia edycja:
eijf jeżeli we wrocławiu, to odłożyć, bo sama mogę po nie pojechac. A jeśli w innym mieście, to też na razie odłożyć, żebyśmy nie zdublowały zakupu, bo jutro zamierzam jeszcze obdzwonić wrocławskie sklepy + te w miastach rodziców i tesciów.
Wiem, że może być ciężko, bo to chyba zeszłoroczna kolekcja.

A najlepsze jest to, że wielokrotnie ten kombinezon obijał mi się o oko na sklepie internetowym CDRL i zawsze sobie mysłałam jaki on wstrętny i błyszczacy jak plastik....:-D

no jutro jeszcze podzwonię... ale nawet jak nie uceluję teraz tych spodni, to chyba zostawię sobie tą kurtke, bo naprawdę ładnie wyglada... i bedę liczyła, że jeszcze sie gdzieś pojawią spodnie w outlecie

pani z cdrl sprawdziła mi w systemie, że nie ma tych spodni r.92 w całej polsce:-(
no ale chyba mimo wszystko zostawię tą kurtkę, bo ładniusia i będzie też dobra do jeansów

reklama
dzięki dziewczyny, pewnie tak zrobię, bo kurteczka naprawdę śliczna:tak:
zresztą tej zimy tez tylko w kurtce chodziła
a w ogóle to miałam w planie kupić na przyszłą zimę płaszczyk i kombinezon dwuczęściowy, więc najwyżej ta kurteczka będzie zamiast płaszczyka

ach, a jeżeli planujecie kupić jakieś kurtki na wyprzedaży w coccodrillo, to raczej celujcie w rozmiar 92, bo 98 na pewno będzie za duże. Gosia ma teraz 83cm, a idealne na nią były kurtki r.80, bo r.86 miały ciut długie rękawy

Do góry