reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

NO ja własnie się zastanawiam, bo Pola ma kurtę 80 z cocccodrillo własniei teraz i jest przyciasnawa... CHyba kupię jednak na 96 a na jesien jakby co cos mniejszego... albo wezmę do porownania obecną i pomysle. Jeszcze chyba nie ma tych duzych przecen, prawda?

reklama
marta z tego co eijf wczesniej pisała to powinny sie zacząc prawdopodobnie od pt 27.01. Zerknij sobie w pt na sklep on-line coccodrillo, oni mają ceny ujednolicone, jak tam sa przeceny, to wszedzie są:tak: tylko wiadomo, asortyment może mieć różną dostępność.

Ja kurtke kupiłam tak, że najpierw przymierzyłam małej tą co jest idealna na teraz, potem większą, a wkońcu tą na 2 lata (r.92)... no ale nie zawsze jest taka możliowść

dostałam już krzesełko turystyczne, Hi Seat firmy KidsKit
product5(1).jpg

krótka recenzja -jestem zachwycona:tak:
plastik naprawdę dobrej jakości (taki jak w zabawkach fishera) żywe kolory, estetycznie wykończone, funkcjonalne, niewielkich rozmiarów, idealnie pasuje, żeby Gosia mogła jesć przy naszym stole. Dziecko może siedzieć wyzej lub niżej w zależnosci z której strony zrobimy oparcie, a z której siedzenie (sa dodatkowe otwory na pasy), producent zaleca max. do 36 m-ca. Polecam!

Kropa, sorry, ale przez chwilę mi się pomylilo Twoje miasto rodzinne ze Skrzatem i pomyslalam, ze jestes z Poznania!!

Ja poluje chyba na coccodrillo dwuczesciowy, zobaczymy, jak przecenią od piątku

Eijf, fajne te bluzeczki. Ja bylam w zeszlym tyg w hm i nic fajnego prawdę powiedziawzy nie widzialam, tyhc bluzek tez nie.

Ale moja ma chyba z 20 bluzeczek z dlugim rekawem, wiec nawet slodki kotek mnie nie skusi:)

marta-u nas juz sa bo znajoma widziala.Mnie sie najbardziej podoba ta z krolikiem.Problem z hm mam taki ze w katalogu i na zdjeciu to wszystko tak fajnie wyglada a potem w sklepie przewaznie sie rozczarowuje no ale moze tym razem sie uda;) ceny jakby nie bylo maja atrakcyjne wiec mozna wiecej za jednym razem kupic i przy okazji sie nie splukac.

reklama
eijf u was na stronie www więcej rzeczy pokazują, u nas połowy tego asortymentu jeszcze nie ma... ale już upatrzyłam fajny kostium dla małej, mam nadzieje, że i u nas się pojawi:tak:
Product Detail | H&M NL

a u nas kupiłam dziś taką tuniczkę na lato (blady róż)
Product Detail | H&M PL
i niestety druga bluzkę bede musiała iść wymienić, bo za szeroka, więc wymienię na ta sukienkę:
Product Detail | H&M PL

no i jak widzę, ze ty eijf kupujesz jeszcze na 86, to chyba spróbuję małej przymierzyć, coś takiego, a nóz będzie dobre, bo moja szczupła
Product Detail | H&M PL

Do góry