reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Nie masz pojęcia jak macierzyństwo dodaje sił... Ja wychowywałam starszą córę praktycznie sama, bo M w rozjazdach, a rodziny w zasiegu 200km nie mam i nosiłam ją i po 3 i po 5 godz dziennie. Gdyby mi ktoś powiedział przed, że tak będzie pomyślałabym- nie dam rady- ale jednak jak trzeba... My kobiety jesteśmy (w większości, choć znam i wyjątki :baffled:) tak silne że, przed narodzinami, nie zdajemy sobie sprawy nawet po części ze swych sił i możliwości do poświęceń dla swego dziecka... :tak:

zgadzam sie w 100%..ja tu teraz nikogo praktycznie(babci, dziadka, cioc z wolnym czasem itd)do pomocy nie mam..w odleglosci 2000 km:-D i teraz bede miala dwojke na karku, a wiem, ze dam rade!:tak:wszystkie damy!:nerd:

reklama

swietne, ale jesli moge zasugerowac - to jesli ktos ma ograniczone fundusze - to takie cacka moze zastapic zwykly fotelik samochodowy...moja Duska uwielbiala sie w nim bujac i bawic/ogladac bajeczki..a pozniej przezucila sie na hustawke montowana i wogole byla ciekawa swiata jak zaczela raczkowac/chodzic, ze szybko jej sie pozycja siedzaca znudzila...

Madzik, wszystkie są super, ja 4 lata temu kupiłam ten 1- pozostałych nie było i to naprawdę jeden z najlepszych zakupów. Fotelik samochodowy i owszem może sprawdzi się na kilka pierwszych miesięcy życia a ten leżaczek do 3 roku życia. Moja córa zawsze siadała na niego jak coś przegryzała, piła, odpoczywała. Oddaliśmy. Bo ciągle chciałą siadać a pupa już się specjalnie nie mieściła ;-) I kupię następny NAPEWNO W PIERSZWEJ KOLEJNOŚCI!

Taki kupiłam mojej chrześnicy, uwielbiała w nim sie bujac i zasypiać, teraz ma 1,5 roku i używa jako krzesełka! wiec został w pełni wykorzystany!!
Ja osobiście polecam!!:-)

wczoraj z M też chodzilismy po dziecięcych sklepach i juz coś kupiłam, ten pierwszy ciuszek jest!!!!! ale jestem happy, jakbym do siebie coś kupowała, taki miałam humor dobry hihi

Załączniki

• Zdjęcie0027.jpg
    Zdjęcie0027.jpg
    71,3 KB · Wyświetleń: 98
No ładne już tu szaleństwa zakupowe widzę:-)R. usałka ja też uzywałam fotelika a później fotelik chico do karmienia gdzie wszędzie nim jeździłam cokolwiek robiąc a mała zajmowała się zabawkami na blaciku do jedzenia i sprawdziło się to u mnie rewelacyjnie:tak:
Tym razem myślę kupię leżaczek ale taki najzwyklejszy na pierwsze miesiące a potem fotelik do karmienia na kółkach bo ma też bardzo praktyczny do mycia wysuwany blat więc nauka jedzenia mnie nie przerażała:tak:

emih ty pisałaś u usypianiu w leżaczku-bujaczku? W każdym razie też wydaje mi się że może być później problem z usypianiem bez niego. Dlatego Emi zasypiała zawsze na łóżku a ja kładłam się obok i nie miałam dzięki temu problemu z zasypianiem gdziekolwiek byłyśmy. Ale to też od dzieciaczka zależy, może nie każde da się tak nauczyć i tym razem trafi mi się wydzrzec którego będę musiała na rękach wiecznie nosić albo zakupić cudowny bujeczek - huśtawkę he he:-)

reklama
wyglada ciekawie. wszystko pod reka.tylko nie wiem gdzie by to mialo stac?:confused: w pokoju to nie za bardzo chyba bo wyglada lazienkowo a w lazience to np u mnie absolutnie sie nie zmiesci

Do góry