reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

O,ja bylabym zainteresowana.Aukcje dodałam narazie do obserwowanych.
Na początku marca będę w Ostródzie to bym nawet osobiście odebrała jeśli byłaby taka możliwość.
Problem tkwi narazie tylko w tym,że jutro (mam nadzieję) poznam płeć Maleństwa i jeśli będzie to dziewczynka to skuszę się na te cuszki o ile ktoś mnie nie wyprzedzi :tak:

reklama
atabe bombowe ubranka :tak: nie bede oryginalna i powiem ze zielony komplecik jest super!!! ale widze moja kochana ze faktycznie duzo rozow nakupowalas ;-):-D

Atabe, Faktycznie, widac gołym okiem, że...
PRZYSZŁA KRYSKA NA MATYSKA ( i to wczesniej niż sądziłam ;-))
Ja będę oryginalna i powiem że mi się własnie te róże najbardzije podobają :sorry:

Oto mój sobotni zakup dla maluszka

Załączniki

• DSC02296.jpg
    DSC02296.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 64
gaja slodkie te paseczki :-):tak: ja narazie tylko jeden bodziaczek rowniez...moze w srode sie wybiore z kumpela na zakupy obejrzec dzieciowe wyprzedaze :tak:

ja z kolei zaszalalam kosmetykowo. zakupilam sobie inny krem na rozstepy brzuszkowe i ogolnie "matecznikowe" oraz samoopalacz. chcialam ciut tanszy np Soraye polecany mi przez emih (a tym samym sprawdzony), ale o dziwo w rossmanie nie wystepowaly zadne oprocz tego jednego :confused:. ale kupilam i tak wydajac ostatnie pieniadze-cos mi sie tez od zycia nalezy za te sobotnie imprezki z alkoholem i fajkami, ktore mnie omijaja ;-):-). a jako ze jest to watek o tylule "zakupy dla malenstw i ich MAMUSIEK" to wklejam tez skarby dla mnie.

Ostatnia edycja:
super ciuszki! ja tez kilka laszkow zakupilam za grosze (w neutralnym kolorku) na ebay'u! jak tylko przyjda to cykne fotki i wstawie!

wlasnie tez mi sie spodobalo to opakowanie z pompka-zaraz go naloze na pyszcz bo juz peeling zrobilam (pierwszy raz od 1,5 miesiaca :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) i zobaczymy gdzies za 6 godzin jak to wyglada. dziwny jest, bo ma brazowy kolor z drobinkami zlotymi

reklama
wlasnie tez mi sie spodobalo to opakowanie z pompka-zaraz go naloze na pyszcz bo juz peeling zrobilam (pierwszy raz od 1,5 miesiaca :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) i zobaczymy gdzies za 6 godzin jak to wyglada. dziwny jest, bo ma brazowy kolor z drobinkami zlotymi

zrób zdjęcie przed nałożeniem i potem za te 6 godzin to porównamy;-)

Do góry