reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
kusska własnie taki miałam dla Emi i jako turystyczne robił:tak:tylko źle się wiozło go na dachu bo folia którą go zabezpieczyliśmy szelątała jak diabli:-p:-DWogóle super sprawa taki kojec, oczywiście nic na siłę ale zmieniałam zabawki co kilka dni i Emi była cała happy kiedy ją tam wkładałam:tak:teraz pomyślałam o łóżeczku turystycznym bo będzie mało miejsca w pokoju:sorry2:

atabe madzik słodziaki te kocyki:tak:

o kurcze Madzik - sporo już tego masz i wszystko takie fajniusie ;-) Kurteczkę też widziałam w tesco, ale ograniczyłam się do bucików i dwóch koszuleczek z przeceny.

ja właśnie dzisiaj byłam w sklepie dziecinnym i okazało się że mają kilka łóżeczek turystycznych, więc sobie pomacałam i pooglądałam- dobrze bo okazało się , że to na które już prawie się zdecydowałam jest do kitu- znacznie odbiega od zdjęcia , więc kupiłabym byle co, ale za to wypatzryłam sobie inne, które mi odpowiada, a na allegro tańsze o 6o zł, więc chyba już nie będę kombinować i to kupię;-)
madzik cudeńka:-)

reklama
Do góry