reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Oto moje zakupy:
redlice 003..jpg
redlice 001..jpg
redlice 006..jpg
redlice 008..jpg
Za ubranka w ciuchlandzie zapłaciłam 23zł...więc jak miałam się oprzeć takiej okazji????

Ostatnia edycja:
ania-pestka super zakupki i jakie tanie:tak:

tweenie bardzo ładna pościel, widziałam właśnie takie podobne na allegro, w paseczki-bardzo mi się podobają:-)

Ja poszłam dzisiaj do e-leclerka była promocja na chusteczki pampers sensitive za 4 pczaki 19,65 ale tak sobie łąziłam po sklepie i patrze a tu w innym dziale promocji te same chusteczki pakowane po 6 paczek za 22 zł więc wziełam i jak to łatwo przejechać się na gazetkach promocyjnych. I były pieluchy pampersy 2 54 zł za 108 szt ale narazie nie brałam bo chce na początek te sensitive.

a mi wczoraj przyszły zamówione na Allegro 2 butelki Tommee Tippee i termoopakowanie Tommee Tippee:-) bardzo fajnie się prezentują

ja kupiłam sześciopak chusteczek Clinic sensitive. Jakoś te najbardziej mi podchodzą - zapachem, i całą resztą, a cenowo też dobrze wyglądają :)

ania_pestka jakie slicznosci kupilas i za jaka banalna kwote :):)
wiec teraz czekamy na usg i oby coreczka :)

Kurcze dziewczyny Wy juz butelki ,smoczki chusteczku macie ...a ja ............daleko w lesie hehehe nic oprocz ciuszkow nie mam !

ja już niestety ciuszków nie kupuję, bo mam dostać od kuzynki wszystko po jej synku, łącznie z wanienką, przewijakiem itd..

reklama
my z M toczymy zaciekłe boje o wanienkę i przewijak, po tym jak teściowa stwierdziła, że dziecko można myć w misce, zlewie lub wannie i po co komu przewijak. Bo ona nie miała tych wszystkich dodatków i trójkę wychowała. Tak więc coś mi się zdaje, że postawię M przed faktem dokonanym i kupię wszystko, a nie będę prowadziła głupie rozmowy. Wrrr

Do góry