reklama
Arlecia
Fanka BB :)
Szkoda, ze u mnie w miescie nie ma tesco bo lubie ich ubranka dla dzieci a 12 zl za 2 szt to super okazji. Dzieki tweenie
Do mnie dotarla torba do wozka co sobie zamowilam z aventu, niestety sklep internetowy pomylił sie i wyslal nie ta co trzeba. WRR musialam leciec na poczte odeslac ją z powrotem a kaska juz dawno przelana na konto. Mam nadzieje ze mi odeslą ale ta własciwą.
Do mnie dotarla torba do wozka co sobie zamowilam z aventu, niestety sklep internetowy pomylił sie i wyslal nie ta co trzeba. WRR musialam leciec na poczte odeslac ją z powrotem a kaska juz dawno przelana na konto. Mam nadzieje ze mi odeslą ale ta własciwą.
dziewczyny, jeśli nie macie jeszcze cyckonoszy to polecam Wam te
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA NATURIS ROZ. 70A - 85C (1074902243) - Aukcje internetowe Allegro
Dziś przyszły, zrobiłam przymiarkę i jestem bardzo zadowolona :-)
Wygodne, mięciuchne ,dobrze trzymają cycka i bardzo ładnie wyglądają..
Niezła alternatywa za 25 zeta
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA NATURIS ROZ. 70A - 85C (1074902243) - Aukcje internetowe Allegro
Cynamonka
A propos parasolek slonecznych. jesli ktoras ma ochote mam do sprzedania tzw zagiel sloneczny. jak znajde fotke to wkleje, albo zamontuje na swoim wozku. Wychodzi 20 zl za takie cos i fajnie chroni przed sloncem. Montowane na budke i raczke do pchania wozka. Nie widzialam tego w pOLSCE A W nIEMCZECH W rOSSMANIE mozna kupic. Ja mam dwa ( obydwa nowe ). Jesli ktoras by chiala odsprzedam jeden i chetnie wysle. Piszcie na priva, bo bede w Polsce to moge zabrac ze soba.
Cynamonka
kropa501
ewa linomag jest i w kremie i w maści. Nie gra to wiekszej różnicy- tak mi powiedziała farmaceutka w aptece. Ja kupiłam krem bo szłam wedle wyliczanki" entliczek , petliczek...." i padło na krem mam jeszcze tormentiol jakby były takie poparzenia jak przy Oliwce. Ale z zasady zaczne od linomagu. reszta kosmetyków to dzidziuś i bambino.
No właśnie, jak to jest z tym Linomagiem? Mi też w aptece powiedzieli, ze nie ma różnicy: krem czy maść. Wzięłam i to, i to. I UWAGA: ns kremie jest wyraźnie napisane, że "nie stosować u dzieci"... Sama już nie wiem. Za to wczoraj natknęłam się na info o czymś takim:
LINOMAG® krem BOBO A+E / produkty do pielgnacji | Linomag.pl
To chyba jakaś nowość jest, specjalnie dla dzieci. Chyba się skuszę, skoro zwykły krem Linomag odpadł, a maść wydaje mi się straszliwie tłusta na lato..
Kropka ja polecam: TANIO: Sofeo Krem ochronny 125g - porównaj ceny tego produktu w sklepach internetowych za pomocą Radar.pl
sprawdzony przez koleżanki i tańszy niż sudocrem!
dziewczyny, jeśli nie macie jeszcze cyckonoszy to polecam Wam te
fajny! Ja jeszcze nie kopiłam bo nie wiem jak z rozmiarem!! Kupić większe miski czy takie jak mam obecnie!!
kropa501
Kropka ja polecam: TANIO: Sofeo Krem ochronny 125g - porównaj ceny tego produktu w sklepach internetowych za pomocą Radar.pl
Dzięki za linka, będę miała na uwadze Chociaż sudocremu zamierzam używać tylko w nagłych wypadkach, mam na razie próbkę, zobaczymy jak Mały będzie na niego reagował - może mu nie będzie odpowiadał, to wtedy będziemy kombinować z innymi A na co dzień to raczej coś bez cynku, więc linomag powinien byc ok
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Mystique - szkoda, że te cycniki rozeszły się jak świeże bułeczki. Byłabym skłonna sobie kupić, ale ja to nawet nie wiem, jak się pomierzyć :/ Do tej pory biust mi się nie powiększył, tylko stał taki pełniejszy. Szkoda by było kupić za duży, albo za mały