Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kombinezon ma bardzo ciepły ale dwuczęściowy, chcę jeszcze kupić jednoczęsciowy zeby mi łatwiej było go rozbierać w żłobku itd.
pokazywałam mu na stronkach rózne rodzaje i przy tym wykazał najwieksze zainteresowanie 
ja dałam w biedronce 70zł
Sprawdza się super 
Dokładnie te same i też w biedronce zakupiła moja koeżanka
Cena 69zł. Nieźle sobie ludzie na allegro chcą dorobić.
Ale a propos cen to np w conforamie widziałam stolik i 2 krzesełka za 70zł a w rossmanie to samo kosztowała 149
My też teraz chcemy kupic stolik i krzesełka z tymże szukamy juz czegoś wyższego.
Większosć krzesełek ma siedzisko na wysokości 25cm i blat stołu na 50cm.
Taki wymiar mamy obecnego stolika little tikes i córa już siedzi z mocno podkurczonymi kolanami. [/quote]
No mojemu to jeszcze nózki dyndająno ale u was z uwagi na starszą pociechę czas zmienić a dyzio napewno spokojnie sobie poradzi z wyższym
![]()
Nie tylko w tych dwóch miastach, bo w moim mieście rodzinnym i u teściów jest niestety to samo. Kurcze strasznie tanio jest u was Krupko!160-170 to chyba tylko w W-wie i Krakowie
U nas chodzą po ok 120 z nowej kolekcji![]()
No i niestety lampa błyskowa przekłamała mi kolory a po podrasowaniu do oryginału pokazała się mała różnica kolorów, której w rzeczywistosci nie ma.