reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Dlatego Kasro jak kupuję na Allegro to wolę kupić dużo rzeczu u jednego sprzedawcy - patrzę jakie ma inne przedmioty no i czy coś potrzebuję... ALe jakoś rzadko kiedy się trafia że można coś dokupić... No bo weźcie na przykład wkłady do aspiratora Frida do noska (kolejny mus) - kosztują 2 złote, no a z wysyłką pewnie jakieś 8... :-/

Aga

No fakt faktem czasami za przesyłke trzeba zapłacic niz za towar:tak:.Dlatego moj maz sie wycfanił i kupuje od ludzi z Wrocławia(bardzo czesto)i nie płaci za przesyłke;-):-)

zapłacic wiecej niz za towar,sorki zjadłam wyraz:tak:.
Mi niestety tez podobaja sie rzeczy czasami z drugiego konca Polski:-)

Ja kupuje roznie - zazwyczaj jednak przez Kup teraz, bo zwykle licytacje fajnych rzeczy koncza sie w niedogodnym dla mnie czasie kiedy jestem w pracy, albo jakos pozno wieczorem.
Trzeba tylko zwracac uwage na koszt przesylki - zwykle jest tak, ze jak kupujemy u jednego sprzedawcy wiecej rzeczy to za przesylke placimy raz, ale nie jest to regula i niektorzy doliczaja dodatkowa kase jak zamowilismy u nich wiecej niz jedna rzecz...

Kasro -posciel fajna,ale w zasadzie to nie wiem co sie wkłada do wozka:tak:,dobrze ze zadałas takie pytanie?:-)Mam nadzieje ze mamusie doswiadczone pomoga:tak::-):-):-)

wow :szok: Zyrafa,to sie obkupilas :-D ladne rzeczy :tak:

kobiety,co sadzicie o nawilzaczu powietrza

Premium Club

trzeba potem kliknac w "promocje" i "nagrody promocyjne"

Ja do wózka wkładałam pieluszke tetrowa lub flanelowa teraz sa ladne z wzorami, do przykrycia mialam kocyki cienki i gruby a takze kolderke po rozlozeniu rozka :)

reklama
kasro jak dla mnie pościel do wózka to zupełnie zbędna rzecz:no:
To jeszcze zalezy od wózka ale jak dla mnie to w zupełności wystarczy pieluszka pod głowę albo cienki kocyk od spodu i drugi do przykrycia, czasem dawałam plaściutki jasiek pod głowe

żyrafa śliczne ciuszki

betka z tego co słyszalam nawilżacz powietrza to dobra rzecz:tak:
ja (np. przy katarze u dzieci) nawilżam jednak tańszym domowym sposobem, kłade miskę lub dwie z wodą na parapecie

Do góry