reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Ja oglądałam w sklepie to łóżeczko-kołyskę (Radek - Klupś) i pani nam próbowała zademonstrować blokowanie kołyski, ale nie za bardzo jej to wyszło.
Najpierw nie mogła włożyć "podkowy" w otwory, a potem jak już włożyła, to i tak łózko nie do końca było stabilne i bałabym się położyć na łóżeczku przewijak. Więc ja też mam już teraz mętlik w głowie.

reklama
Znalazłam te ogłoszenia na forum nie wiem czy są aktualne i czy to taki model szukałyście ;)

Sprzedam wózek Roan Marita w kolorze 925 (beżowy z krateczką).
W skład zestawu wchodzą :
stelaż
gondola
folia przeciwdeszczowa na gondolę
spacerówka
fotelik samochodowy
adapter do mocowania fotelika na stelażu.
okrycie na nóżki do gondoli
okrycie na nóżki do spacerówki

Gondola była używana 4 miesiące, jest w stanie idealnym. Spacerówka nie była wcale używana. Fotelik użyty 2 razy - raz na powrót ze szpitala i raz na wizyte u lekarza (nie mamy samochodu) . Cały zestw w stanie idealnym.
Wózka nie trzeba zachwalac, wystarczy poszukac opinii na forum :)
Cena za całość 700zl - do negocjacji :)
Odbiór osobisty w Świdnicy woj. dolnośląskie lub wysyłka na koszt kupującego.
Więcej informacji na maila : mchomen@o2.pl

---------------------------------------------------------------
Sprzedam wózek ROAN Marita granatowo niebieski. Stan bardzo dobry
W SKŁAD ZESTAWU WCHODZA NASTEPUJĄCE ELEMENTY:
stelaz wózka z kołami i koszem
gondola
spacerówka
budka
2 pokrowce na nóżki
torba
fotelik 0-13 kg
WYPOSAŻENIE WÓZKA:
aluminiowy stelaż
zdejmowana gondola z funkcją kołyski
montaż spacerówki i gondoli przodem lub tyłem do kierunku jazdy
przekładana budka z gondoli do spacerówki
regulacja wysokości rączki
amortyzatory (wahacze)
pompowane koła na szprychowych felgach
składanie i rozkładanie jedna ręką
zespolony hamulec kół
blokada zabezpieczająca przed złożeniem wózka
5 punktowe pasy bezpieczeństwa przy spacerówce
kosz na zakupy
torba
możliwość montazu fotelika 0-13 kg
Do zestawu dodaje łącznik potrzebny do montażu fotelika na stelażu oraz fotelik 0-13 kg
Całosc w stanie bardzo dobrym bardzo mało używana.
Cena jak najbardziej do negocjacji(650zl). Rozważam każda oferte.
Kontakt
tomski76@gazeta.pl

Asia wielkie dzięki, właśnie takich szukam i już wysłałam e-maile :tak:

Zaciągnęłam dzisiaj męża do Starych Babic i wydaliśmy prawie 600 zł. ale kupiłam same potrzebne rzeczy tzn.:
1. łóżeczko - sosnowe, 3 poziomy wysokości, z szufladą i wzór w gwiazdki i księżyce (wyżłobione) - cudne!
2. materacyk,
3. poduszkę i kołderkę (najcieńsze jakie były, żeby maluch mi się nie ugotował),
4. komplet pościeli (poszewki na poduszkę, kołdrę, prześcieradło i tą osłonkę na szczebelki),
5. i jeszcze fajny komplecik dla nowonarodzone bratanka mojego męża :-D

Wózek na który strasznie choruję kosztuje niestety prawie 1400 zł., więc mąż mnie usiłuje z niego wyleczyć :-( :wściekła/y: :no: Dla kogo są te ceny?!

Gosiu-a ile zapłaciliscie za ta cienka kołderke i poduszke:tak:i za komplet poscieli-bo nie wiem jakie sa ceny w sklepach:-),ale wiem poile chodza na allegro:-)

Żyrafa nie pamiętam. Pościel była droga, bo dałam ponad 100 zł. ale ceny kołdry i poduszki nie pamiętam. Jak jutro mąż wróci rano z pracy to sprawdzę czy ma paragon i napiszę Ci dokładnie co ile kosztowało.

ok,tak chciałam sie zapoznac orientacyjnie z cenami:tak:,ale z tego co dziewczyny pisza to ceny poscieli w sklepach sa duzo wyzsze:no::nerd:

Ja dziś w końcu wylicytowałam na allegro nosidełko,wkład do wozka dla Kamilki:-)
ostatnio sprzątnął mi ktoś z przed nosa, tym razem też był inny chętny niecałą minutę przed końcem, ale udało mi się! no i ten jeszcze ładniejszy :tak: , a swoją drogą to nie miałam pojecia, ze tak wyglądają te licytacje:baffled: ostatnio mi szwagier tłumaczył dopiero, że mam sie nie spieszyć tylko dopiero pare minut przed końcem licytować..
okazało się, że babeczka z Krakowa no i Michała uprosiłam, żeby mi od razu odebrał, nie bardzo mu było na rękę do Huty jechać przed pracą , no ale sie zgodził i włąśnie dostałam SMS-ka że odebrał:-)

Tak to jest na allegro. Albo trzeba ustawić cenę jaką maksymalnie możesz zapłacić i wtedy system licytuje za Ciebie albo właśnie licytować minutę przed końcem ale to jest zawsze ryzyko, że ktoś Cię przebije w ostatniej chwili. Mi w ten sposób ktoś sprzątną sprzed nosa przecudowną bluzę dla ciężarówki :wściekła/y:

reklama
no to skoro o allegro-ja dzisiaj tez licytowałam:tak:-to był moj pierwszy raz jesli chodzi o te sprawy:-D-i sprzatnieto mi rzeczy z przed nosa,ale sie wsciekłam:no:,to chyba przez to ze zagadałam sie z kumpela na gg no i pozniej juz było zapozno:tak:.Moze nastepnym razem dam rade-a licytowalam fajniutkie spodnie dla coreczki
(oczywiscie w kolorze rozu:-D)-3szt.
Jeszcze nie moge tego przezyc:wściekła/y:

Do góry