reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

laski,kurde,ale to allegro jest zajebiscie stresogenne :-D szczegolnie,jak nam na czyms zalezy i jest licytacja,a nie "kup teraz" :-D znam ten dreszczyk emocji,oj znam :-D oslonki piersi za zlotowke,termosik za zlotowke,ciuszki po zlotowce,a jak sie wkurzam,jak mi ktos sprzatnie sprzed nosa cos,co mi sie bardzo podobalo :dry:

reklama
Czytam, że zakupy idą pełną parą ;-) :-)

Gosiu - Maciuś też ma takie łóżeczko :tak: tylko w ciemnym kolorze ;-) . I też bardzo mi się nadal podoba

Mamooli - i jak nosidełko dla Kamilki? Jesteś zadowolona z zakupu? :confused:

A allegro potrafi nieźle wkurzyć :no: . Wiem coś o tym ;-) . Mimo wszystko to bardzo wygodny sposób na zakupy :-D

Mamooli - i jak nosidełko dla Kamilki? Jesteś zadowolona z zakupu? :confused:

natka jeszcze nie dojechało, bo mój Michał różnie wraca , czasem o 24-tej, czasem o 2-giej, to zalezy jak się uwinie w pracy
No ale ja cierpliwie czekam:tak:
no i mu obiecałam, ze mu wynagrodzę to, że po nie pojechał;-) :-)
więc przyjedzie napalony:-D

Na allegro kupuję tylko przez "kup teraz" bo inaczej się zapamiętuję w licytacji i płacę więcej niż chciałam... Poza tym zwykle tylko nowe rzeczy ze sklepów internetowych co wystawiają na allegro - one mają zawsze kup teraz.

Aga

Ja też kupuję zazwyczaj "kup teraz" a jak jest licytacja to ustalam z mężem ile maks mogę zapłacić, ustawiam zaporę i allegro licytuje za mnie, bo jak bym miała siedzieć i obserwować to by mnie krew zalała ;-)

Żyrafko podaję ceny moich wczorajszych zakupów:
łóżeczko - 324,00
prześcieradło - 14,00
materac piankowo - kokosowy - 45,00
poduszka i kołdra - 44,40
no i pościel - 127,00 (tu troszkę przyszalałam a raczej mój mąż, bo podobała mu się, złapał i nawet o cenę nie spytał)

Wczoraj w sklepie zaskoczył mnie fakt, że kolorowe materace są tańsze od białych :confused: Dziwne to trochę. Ale dzięki temu mój syna ma zielony materac w misie :-D

Gosiu - to widzę, że zakupy się udały! moje gratulacje! U nas wózki Roana, te na które chorujesz wielofunkcyjne kosztują 1.000 zł. Mi się też na początku podobały, ale ja chciałam mieć kosz na zakupy miękki i głęboki, a w tych są chyba takie "żelazne krateczki"?

No są ale to chyba jedyny minus ;-) I tak raczej nie wygram z mężem w tej kwestii, więc mogę pomażyć :-(

Dziewczyny mam do Was prośbę. Poszukuję samego body albo ze spodenkami i kaftanikiem moro i nigdzie nie mogę trafić. Jakby którejś z Was wpadło coś takiego w łapki to dajcie znać (albo nawet kupcie a ja kaskę oddam i będę wdzięczna do końca życia ;-) ). Chodzi mi o rozmiar ok. 62 ale powiedzmy do 68 będę zadowolona. Uparłam się, że mój mały mężczyzna musi takie mieć a tu jak na złość nigdzie nie ma :wściekła/y:
Teraz zaczęłam licytować ogrodniczki moro na allegro ale marzy mi się body

Gosiu-oczywiscie ze damy znac,ale jak dotad nie spotkałam body w moro:tak:.Dzieki Ci za ceny-super zakupki zrobilescie,sama posciel faktycznie drozsza,ale coz od czasu do czasu mozna sobie poszalec;-):-)

Ja do tej pory zawsze kupowałam przez "kup teraz",ale wczoraj skusiłam sie na te spodenki gzdie była licytacja i dupa blada...:no:Maz jek wczoraj wrocił z pracy i mu pokazałm to powiedziałam;-)to sie za głowe złapał jak mogłam przepuscic cos takiego...:dry:No nastepnym razem bede madrzejsza:-)

reklama
A ja kupuję i tak i tak zależy co za ile u kogo itp sie trafi ;)
Choć jakby nie patrzyć chyba więcej sprzedaję niż kupuję :D

Do góry