Gaal
Fanka BB :)
Mamooli- my kupiliśmy w sklepie, za 75 zł - gryczano kokosowy.
Barszczyk- dzięki, na żyw ten ciemny kolor to taka ciemna oliwka, a reszta faktycznie różowy:-) mąż znalazł sobie zajęcie
a gratuluję zamówionych ciuszków i super, że dostaliście łóżeczko
Martko- ja mam kilka ciuszków na 56, a reszta to już na 62. Wiadomo, że dziecko też nie rodzi się wielkoludem, więc warto mieć 3 sztuki ( pajacyki, śpioszki czy body)na 56, bo więcej nie ma sensu, bo dzidzia szybko wyrośnie, ale na początek tak czy siak się przyda.
Barszczyk- dzięki, na żyw ten ciemny kolor to taka ciemna oliwka, a reszta faktycznie różowy:-) mąż znalazł sobie zajęcie
a gratuluję zamówionych ciuszków i super, że dostaliście łóżeczko
Martko- ja mam kilka ciuszków na 56, a reszta to już na 62. Wiadomo, że dziecko też nie rodzi się wielkoludem, więc warto mieć 3 sztuki ( pajacyki, śpioszki czy body)na 56, bo więcej nie ma sensu, bo dzidzia szybko wyrośnie, ale na początek tak czy siak się przyda.
Mam wreszcie zdjęcia pokoiku mojej Oliwki. Uprzedzam, że pokoik jest jeszcze nie skończony (np. nie ma firanek i zasłonek) i wygląda dosyć surowo gdyż nie ma jeszcze żadnych dodatków w żywych kolorach, które dopiero nadadzą mu uroku :-) Czekam na Wasze opinie, może dzięki Wam coś zmienię
Az mi sie normalnie zachcialo ;-)