baba.j.aga
Entuzjast(k)a
jak już kiedys pisałam mojego synka, też średnio interesują klocki, choc zauważyłam ze od jakiegoś czasu próbuje połączyć dwa ze sobą i czasem sie nawet udaje.
te Duplo to kupuje raczej dla samochodów, postaci czy zwierzątek. dzis synuś wszystkie zwierzątka z lego poustawiał pod krzesełkiem do karmienia, wszystko to mi pokazał a ja zachęciłam go żeby teraz traktorkiem przywiózł im coś do jedzienia i synuś załapał - byłam z niego dumna.
a poza tym jak na moja kieszeń Lego jest potwornie drogie, choć jakości wykonania nie mogę mu odmówić, wiec jak są takie promocje to raczej korzystam i kupuje.
jak kupowałam ten kombajn to jeszcze jeden zestaw byl na promocji
Lego Duplo 4978 Zamiatarka GRATIS KATALOG (553616414) - Aukcje internetowe Allegro
za 15 zeta![]()
Mi się wydaje że ta cena na tej aukcji jest zbyt wygórowana- że w Carfurze widziałam za max 30 zl!
.
a zabawek narazie nie kupuje, nie mam gdzie juz ich trzymac, pokoj malego caly w zabawkach u nas w sypialni kacik z zabawkami na dole w salonie cale iglo tez z zabawkami
czekam na urodziny dopiero wtedy od nas cos dostanie;-)
. wiadomo objawy uczulenia, a teraz przed tym nieszczęsnym szpitalem co to mamy być 5 kwietnia musimy mu podawać gluten i te szorstkości sie bardzo nasiliły. krem Oilatum to stosujemy od urodzenia a do kąpieli stosowaliśmy Oilatum emulsje przez rok. potem uznaliśmy że będziemy używać innego płynu "zwykłego", ale teraz to musowo trzeba było wrócić do jakiegoś emoilentu a że Oilatum jest drogie to na necie znalazłam Emoilum i dobre opinie o nim, poradziłam sie tez farmaceutki co u niej schodzi najlepiej z tych zamienników Oilatum i wyszło ze Emoilum właśnie. na różnica jest znaczna Oilatum ok 60 zeta a Emoilum 28 (oczywiście przy takiej samej pojemności).