Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja gondoli tez dlugo nie uzywalam, Kylie iridzila sie 30 paz. a w marcu posadzilam ja do spacerowki. Na poczatku 5 miesiaca zaczela mi samodzielnie siedziec, w 6 miesiacu mi wstala na nogi. Musiala byc szybko w pasach
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Chodzi mi to, czy to ma znaczenie w krok porze roku rodzi się dziecko a długością używania gondoli :-) ktoś napisał, że zimną mało się używa czyli co mniej się chodzi na spacer? A czy 6ms używania to tak mało? Jakbym teraz urodziła to przecież w grudniu dziecko byłoby pewnie za duże już na gondole więc co za różnica :-)
Ja tak tu sobie podczytuje i sie nie odzywam bo nie mam pojecia haha jak pierwszy raz przeczytalam gondola to mowie to chyba to o czym myślę...a ja oglądałam wozki takie jakby dwa w jednym jest gondola i na spacerowke sie przemienia heh:d nie smiac sie
Zgadzam sie, wiesz ze nie ktorzy ludzie są dziwni Też znam taką co wychodziła z dzieckiem w grudniu raz na dwa tyg :/ Wszyscy się zastanawiali po co jej wózek.
Mi się wydaje że max do 8 miesięcy używać będziemy gondole. Zalezy jak dziecko będzie rosło i czy będzie już stabilnie siedzieć
Ja musze szukac jak najwiekszej gondoli bo my jestesmy z mezem wysocy i oboje urodziliśmy się po 60cm wiec mam dziwne przeczucie A chciałabym gondole wykorzystac chociaz do czerwca
Ty pisałaś że znalazłaś jakąś co ma 85cm. POKAZ JA
AA pamiętajcie żeby przed kupnem przymierzyć się do wózka, bo wysokie osoby mogą mieć problem. Po pierwsze czy nie stukają stopami w wózek/ ramę a po drugie rączka niby regulowana moze i tak być za niska żeby komfortowo spacerować i się nie pochylać. Jednej firmy wózki a różne wysokości ram.