Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja kiedyś robiłam zakupy w smyku i babka do mnie przy kasie czy chcę się zapisać i mi dała rabat od razu do tamtych zakupów i ja nie będąc w ciąży dostawałam smsy z promocjami w smyku ale teraz potrzebne mi są takie informacje hehe
tekila, znajoma teraz ma ten wózek, urodziła na początku kwietnia, jak narazie jest bardzo zadowolona.
Ona ma wersję z eco-skóry i mówiła, że to bardzo praktyczne w razie zabrudzeń.
Kurczę muszę coś zamówić bo mi teraz wyjeżdżają z terminami już po dwa miesiące :-\ wakacje swoje robią niestety. Ten camarelo jest ok ale no nie podoba mi się do tego stopnia, że szukam uparcie czegoś innego..
No i wózek zamówiony :-) padło w końcu na Adamex barletta. Dlaczego? Bo w miarę wagowy, i na świetne amortyzatory do bujania :-) Byłam jeszcze raz każdy z wózków obejrzeć, i tak camarelo lekki ale bez amortyzacji i nie mogę się psychicznie z nim oswoić, roan bass piękny ale bez amortyzacji dziecko miałoby wstrząs mózgu.... barletta ładna, z podwójnym amorem , w miarę lekka... Ale i tak naan dość!!!! Kolor biało jeansowy nie ma niestety kolorów .... Link do: Kolorystyka Adamex Barletta
Pink 11