Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No tak oni to widzą, że kupujesz bo ładny i zupełnie w ciemno. No średnio mi się to widzi nawet jak można odesłać. Bo po pierwsze- czeka się miesiąc na wózek q jeżeli się nie trafi to co kolejny miesiąc na inny? Dwa to dużo kasy, na której zwrot też się czeka nawet do 2 tygodni. Więc to jest wręcz śmieszne....Ale dziwi mi, że w żadnym sklepie nie mają go na stanie... albo jest słabo znany albo kiepski, skoro nikt go nie kupuje bo inaczej mieliby go w magazynach. Może jest tylko zwyczajnie ładny....
Zawsze myślałam, że wybór wózka będzie takim miłym wydarzeniem a teraz już mnie od tego głowa boli :-\
To ja chyba będę oryginalna z wózkiem. Po synku mam espiro gtx - gondolę ze stelażem i niestety fotelik nam przepadł i jeśli nie uda mi się dokupić nosidła do niego (a niestety z tego co widzę to żaden z dobrych fotelików nie jest kompatybilny) to kupię zestaw xlander xrun z nosidłem besafe albo maxi cosi. Spacerówkę od tego wózka miałam dla syna i na moje wiejskie wertepy te wielkie koła były niezastąpione
piękny jest ten mutsy igo i jak mało miejsca zajmuje w bagażniku, zakochałam się w nim, ale rozum mi mówi - głupia - po wiosce i piaskach nie przejdziesz nim.... i co tu zrobić serce czy rozum
tekila - hehe masz racje, pozostaje mi śliczności kupić do ubierania a dla dziewczynki takie cudaa że sie napatrzeć nie mogę (niestety jak się rodził Filip to dla chłopców były albo niebieskie albo buro brązowe )
Dziewczyny, a kojarzycie może wózek Lupo Comfort? Wizualnie jest dosyć "prosty", ale zaskoczyły mnie jego fenomenalne opinie na bangla.pl, gdzie podczytuję sobie komentarze zadowolonych lub rozgoryczonych rodziców
Tekila ale do sklepu oni zamawiają. Płacisz przy odbiorze. A jeśli Ci się nie spodoba to nikt cię nie zmusi do zakupu. To śmieszne, tak jak Aria napisała.