Z tym noszeniem to jeszcze zobaczę , ale ja ogólnie jestem niska i niezbyt pokaźnych rozmiarów ( aktualnie dosyć pokaźnych ale po ciąży planuję to zmienić ;-) ) więc wydaje mi się że ile by wózek nie ważył to nie wciągnę go na te 3 piętro , ale mój mąż pracuje blisko i ma możliwość wychodzenia z pracy więc jego będę ganiać do pomocy.
Tak się właśnie zastanawiam z tym fotelikiem do samochodu , w ogóle się w tym nie orientuję w tych sposobach montowania go czy lepszy jest ten isofix czy pasami ? też zastanawiam się czy warto nam inwestować w nie wiadomo jaki fotelik z atestami , jak ja mieszkam w naprawdę małej miejscowości , 1 km do szpitala , dziadkowie i cała rodzina na miejscu więc tak na prawdę myślę że częściej będę w wózku dziecko woziła niż w samochodzie . Dlatego się zastanawiam nad tym fotelikiem który jest oryginalnie do wózka mimo że nie ma zbyt dobrych opinii . Z drugiej strony ważniejsze jest dla mnie bezpieczeństwo dzieciaczka niż to żeby zaoszczędzić. Jakie jest Wasze zdanie ? czy mimo tego że mało będę korzystała z tego pierwszego fotelika warto w jakiś dobry zainwestować ? Tak w ogóle to jaki jest orientacyjny koszt jakiegoś takiego porządnego fotelika z atestami ?