ruda1991
Fanka BB :)
Ann no wlasnie sie zastanawiam czy sam materac czy z lozeczkiem
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tekila upewnij się lepiej czy ta waga jest z kółkami bo producenci też robią takie myki, moim zdaniem coś jest tutaj podejrzane z tą waga.A ja już wybrałam wózek :-) inny niż miał być ale jaki leki! Cały waży 8,9kg :-) :-) :-) e sensie stelaż i gondola razem!!! Nur jest tak ładny jak esoander ale ale :-) kolor cr-12
Link do: Camarelo Carmela
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Neila ja ten wózek widziałam i macałam i jest o niebo lżejszy od innych bez względu na jego prawdziwą wagę. Do tego ma jak dla mnie bardzo wygodne odpinanie gondoli, ponieważ nie trzeba jednocześnie naciskać guzików tylko każdy z osobna co przy moim wzroście jest dużym ułatwieniem, że nie będę musiała cała się przekładać nad wózkiem :-) w sumie wczoraj widziałam razem z 30-40 różnych modeli i tylko ten wyróżniał się lekkością. Szkoda, że nie jest też tak ładny ale po dwóch spacerach raczej nie będę patrzyła czy jest piękny ale czy wygodny :-) muszę jeszcze pojechać w jedno miejsce zobaczyć dwa inne modele tego producenta(nowsze) :-)Tekila upewnij się lepiej czy ta waga jest z kółkami bo producenci też robią takie myki, moim zdaniem coś jest tutaj podejrzane z tą waga.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom