reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Aniam - Kombinezon wygląda porządnie, a nawet jak się rozsypie to się specjalnie nie przejmę :-). Był przeceniony chyba z 10 zł :-D i była jakaś dosłownie resztka poplątana rękawiczkami na sznureczkach. Nie poddałam się i po 10-minutowej walce z supłami miałam zdobycz. Biedronka ma fajne i tanie rzeczy, a na ciuchy zaczęłam zwracać uwagę odkąd wyczaiłam tam fajne ubranka dla bobasów, które od czasu do czasu się pojawiają.

reklama
No ja też mam skarpetki biedronkowe dla starszaka, całkiem fajne. I śpiochy kiedyś kupowałam też dobre jakościowo i fajne kolorki. Za jakieś 5 zł dwupak był. :happy:

Mam, mam, mam skarpetki - 6 par!!!

Wiecie co, odpisał mi koleś, leci do mnie mój uszkodzony bok... Szkoda tylko, że konkluzja jest taka: jak nie opier.dolisz to nic nie załatwisz... A nie można tak było bez nerwów??? Poza tym dalej nie wiem co mam zrobić z uszkodzonym bokiem.... A chyba mam to w dupie, napalę nim w kominku......

Anaklim boczek bedzie dobry na zime :tak:.

W Niemczech juz rteciowych nie ma. Ja lubilam na poczatku bo szybko naciagal i temperatura wiarygodna.

anaklim- a ty jeszcze się z tym łóżeczkiem bujasz:szok::szok: szok...

hmmm... wiecie cos o pogodzie na najbliższe dni?? bo jak tak dalej pójdzie, będe musiała oleńce jakiś kombinezonik już teraz zakupić...

Anaklim- dobre podejscie, do napalenia w piecu bok nadaje sie jak nic:-p

Ewa- podobno ma sie poprawic od poniedzialku ale bez jakichs rewelacji...ale masz przecudne suwaczki i fotki dziewczynek!!!!

Moj ukochany dzisiaj padl na genialny pomysl i zakupil nam fajna rzecz :-) nie bede musiala wstawiac lozeczka do naszej i tak juz zagraconej sypialni:tak::tak:

reklama
Do góry