reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

sreberko- ja chyba też kupię x landera:tak::tak:

abigail
- ja bardzo często kupuje julci ubranka na allegro i jeszcze nie zdarzyło mi się trafić na produkt niezgodny z opisem... a mówię- kupuje sporo:tak:

jak już napisałam- kupiłam dziś dla oli 2 rapersiki w h&m (po 14 zł za sztukę:-)) i dwa bawełniane pajacyki:-D

aniam- przypomnij mi kochana gdzie jest ten sklep, w którym xlandery można obejrzeć..

reklama
Ewa - to jest na ulicy ciołka, jak skręcisz z górczewskiej w ciołka to sklep bedzie po lewej stronie , tylko uwazaj żeby go nie przeoczyć bo dość słabo go widać, nazywa się Adi albo jakoś tak ..

Ja dzis oblecialam 3 CH - Zlote Tarasy, Klifa i Arkadie.
No i znow pozbylam sie gotowki. Mialam zamiar kupic 2 pory spioszkow a kupilam kilka kmp dla Tobiaszka. Ale jak tu sie oprzec tym wyprzedazom? Najepsze byly dzis wyprzedaze w BHS np za kmp - spodenki, bluzka i kurtka zaplacilam 29 zl.:szok: A kosztowal 129 zl.

Karina-brawo;-)

A ja wczoraj kupiłam cudną czapeczkę dla małej w jakimś chorym sklepie...dziewczyny tam wyprawka kosztowała....700 zł:szok: body plus kocyk jakiś mini-mini dosłwonie...412 zł... ale czapeczki były w cenach takich jak w świecie dziecka więc jeszcze znośnie... ale dajcie spokój...
A potem poszłam do Smyka i kupiłam 3 cudne welurkowe pajacyki:) 2 białe i jeden różowy ... :happy2:

Ale szalecie dziewczyny z zakupami, co będzie jak włączy wam sie syndrom wicia gniazda ;-):-D

Karina - i tak wszystkie te centra handlowe z Gabrysią? Cudowne dziecko :tak::tak::tak::tak:

A tutaj sliczne ciuszki, ale większośc różowa:( A ja mam uczulenie na róż:(
Kupuję na razie beże, ecru, żółcie i zielenie jak również wszystkie odcienie niebieskości; tak, tak... dla mojej dziewczynki:)

cześć mamuśki w szale zakupów...

Myśmy wczoraj odebrali wózek głęboki "rodzinny - z dziecka do dziecka" czyli używany:-), i ku mojemy zdziwieniu okazało się że to emmaljunga - i teraz chyba na prawdę wiem dlaczego on przez tyle lat na prawdę wygląda jak nowy;-)

reklama
Do góry