reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

a ja juz mam wszystko no prawie wszystko - brakuje mi materacyka do łóżeczka i pościeli ale to juz nie jest takie pilne.

Tez zastanawiałam sie nad ubrankami i kupiłam troche z krótkim rekawkiem troche z długim tak zeby pogoda nas nie zaskoczyła.
Po Kubie mam taki fajny kombinezon na wczesna jesień - mysle, ze sie przyda -Kuba go nosił na wiosne a pogoda wtedy tez była różna. A jak będzie cieplej to mam taki lekki plarkowy dresik.

Wiekszosc rzeczy kupiłam przez net i powiem Wam, ze jestem zadowolona - dobra bawełna, ładne kolorki.

Dobrze,że wózka nie musze kupowac bo znów miałabym problem z wyborem hehh

reklama
Sreberko - ja tam bym chyba wybrała xlandera .. jest bardzo ładny te pierwsze podobno tez super ale jakoś mniej mi sie podobają wizualnie .. a xlander jest zgrabny .. ale wybór oczywiscie nalezy do Ciebie ..

Abigail - ja zamawiam sporo rzeczy na allegro i jeszcze na żadnego bubla nie trafiłam , oczywiście zamawiam od ludzi którzy mają pozytywne komentarze i sprzedają już jakiś czas .. a nie od prywatnych osób .. i zawsze rzeczy sa takie jak na zdjęciach i w opisie , no i do tego tańsze..

Ja juz wozek wybralam! :-) I obkupilam sie na wyprzedazach w Zara i Cubus:-) Oczywiscie wiekszosc zakupow dla Maluszka.:-D

Buszuje po necie i znalazlam strone internetowa Swiata dziecka z Targowej. I nawet tam maja lozeczko takie jakie ma Gabi. Dzis druga nocka gdy ma zdjeta przednia scianke:-) Choc juz moglabym jej zrobic taki tapczanik.
http://swiatdziecka.com.pl/index.php?pId=6852

Ostatnia edycja:
A ja od wczoraj wieczorem jestem wlascicelka uzywanej Emmaljungi wraz z fotelikiem Maxi Cosi, ale wyglada na to, ze jest naprawde w niezlym stanie i na solidny wozek, choc naprawde duzy:-). Wiec Sreberko ja bym ci radzila tez Emmaljunge, bo to solidna firma, ale jest ciezki i duzy.Ale znajoma ma X-landera od neicalego roku i tez jest zadowolona.

Karina - ha ha najlepsza z tego jesta ta cena ... ja tu Cię molestuje o używaną gondole do Mustsy a bym miała taki fotelik kupić .. ale są i tacy co kupią .. no i wiesz do auta to mi raczej nie pasuje .. Do mojego autka tez sa foteliki i w normalnych cenach , ale nie pasuje taki do wózka wiec go nie nabyliśmy ..

reklama
Karina- ale ferrari hehe :-)

A ja wczoraj spędziłam godzinę starając się porównać fotelik Prima z Safe2go i w końcu zasnęłam:-) Po tych naszych harcach byłam lekko wykończona:tak::-)
Dzisiaj muszę zadzwonić do tego sklepu bobowozki.pl i zapytać o mój kolorek:-p

sreberko- x-lander zdecydowanie jak dla mnie :tak:

Do góry