Rossiczka
Moderatorka
Dla mnie unisex, ale ja z tych co nie lubią jak dziewczynki w różu A chłopcy w błękicie. Jest tyle pięknych kolorówtez ten sam ogladalam [emoji14] ale zastanawiam sie czy moze byc unisex >?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie unisex, ale ja z tych co nie lubią jak dziewczynki w różu A chłopcy w błękicie. Jest tyle pięknych kolorówtez ten sam ogladalam [emoji14] ale zastanawiam sie czy moze byc unisex >?
Mam i ja[emoji1]Dla mnie unisex, ale ja z tych co nie lubią jak dziewczynki w różu A chłopcy w błękicie. Jest tyle pięknych kolorów
mi sie podobaja !Ja się nie mogłam powstrzymać i zamówiłam body na rozm 62. Kurcze i wiem że niefajne ale lubię dzieciatka w czarnymZobacz załącznik 811742
Śliczne, ja też lubię czerń ;-)Ja się nie mogłam powstrzymać i zamówiłam body na rozm 62. Kurcze i wiem że niefajne ale lubię dzieciatka w czarnymZobacz załącznik 811742
Do kompletu wzięłam też czarne skarpeteczki :-) moja mama chyba na zawał zejdzieŚliczne, ja też lubię czerń ;-)
Tego jeszcze nie mam :-)