Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To faktycznie słaba akcja. Może uda się to wyjaśnić :-)Do mnie też dotarła paczka w piątek. I powiem Wam, że pierwszy raz się zawiodłam na hm. Kupiłam za pobraniem. Rano SMS z kwotą i to niższa. Zerkam na moje hm i okazało się, że nie zrealizowali zamówienia z body :-(i żadnej informacji wcześniej.....
Ja tak robię. Nastawiam na 60stopni tylko nie wiem czy to nie za mało. Śliczne ciuszki[emoji4]![]()
Dzisiejsze zdobyczew sumie to pierwsze zakupy dla Kaliny. Caaaałe 30 zł
Mamy doswiadczone dajcie znać, mogę wyprać te ciuszki w normalnym proszku żeby nie waliły tym specyficznym zapachem w szafie, potem już przed porodem prać w proszkach dziecięcych?
Tak hm. Udało mi się kupić uzywke w idealnym stanie. Jest bardzo dobrze wykonany ciepły i praktyczny.@reniuszek ten kremowy kombinezon misia też z hm? Bardzo mi się podoba! Piękny
Ale śliczny [emoji7] Ja wczoraj kupilam kilka kocykow i recznikow z kapturkiem. Dwa pudla ubranek od siostry juz w drodze z UK, moja i meza szefowa szykuje pełno ciuszkow po swoich córeczkach. Dostaniemy też od niej koszyk mojzeszowy, bo jeden udało nam się kupić już dawno i jeszcze tesciowie maja mi dowieźć coś od swojego drugiego syna. No więc na razie koniec zakupów i poczekam co dostanę w spadku[emoji1] [emoji1]Mój kolejny łup za śmieszne pieniążkijak nowy (a może i nowy bo miał metkę papierową), super ciepły i mięciutki.
jedyny mankament to brak rękawiczek, ale jakoś się to obejdzie
![]()