misianka
Fanka BB :)
Jak myślicie dziewczyny opłaca się zamówić ten leżaczek czy raczej nie Link do: LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 WIBRACJE od 0-18kg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
duzo moich kolezanek go miało i chwaliłoJak myślicie dziewczyny opłaca się zamówić ten leżaczek czy raczej nie Link do: LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 WIBRACJE od 0-18kg
Miałam taki dla córki. Polecam.[emoji3]Jak myślicie dziewczyny opłaca się zamówić ten leżaczek czy raczej nie Link do: LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 WIBRACJE od 0-18kg
Jaka to strona? Ja zamowilam laktator właśnie
![]()
Oooo a miałam się mądrych radzić. Kochana, jaki wybralas? Lepiej taki do ogarniania ręcznie czy taki który sam ogarnie?Jaka to strona? Ja zamowilam laktator właśnie
![]()
Jakie piękne! Ja czekam na rzeczy z la millou: poduszeczkę, kurę babci dany i śpiwór. No i na kokon ze sleepee.. Wpadłam w szałSam boo, tak wygląda w koszu, właśnie robiłam przymiarke.
Jaki laktator??? Ja chyba kupię jak się okaże być potrzebny....Zobacz załącznik 817154
Śpiworek do spania czy do wózka zimowy??Oooo a miałam się mądrych radzić. Kochana, jaki wybralas? Lepiej taki do ogarniania ręcznie czy taki który sam ogarnie?nawet jakby się udało karmić piersią, na co bardzo liczę, to warto mieć coś co pomoże na nawal czy w momentach kiedy będę chciała coś zamrozić. Dobrze myślę?
Jakie piękne! Ja czekam na rzeczy z la millou: poduszeczkę, kurę babci dany i śpiwór. No i na kokon ze sleepee.. Wpadłam w szał![]()