Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Laktator chicco natural feeling. Manualny. Wzielam tani, bo nie wiem czy bede używać ale na wszelki wypadek chce mieća co to za sukienka ?
piękna [emoji7]
![]()
Jakiś miesiąc temu na wyprzedażyZartujeszdawno kupilas ?
![]()
bajeczny <3Samiboo, tak wygląda w koszu, właśnie robiłam przymiarke.
Jaki laktator??? Ja chyba kupię jak się okaże być potrzebny....Zobacz załącznik 817154
o to 50 zł jeszcze spoko ale np 300-400zł bym nie dała a dużo moich znajomych właśnie takie drogie kupujaJa akurat miałam najtańszy z apteki i okazał sie mega potrzebny i tylko sie meczylam nim i ja i mój Cycplacilam za niego może 30zl to juz wolalam wziąć z chicco za 50
a dużo dziewczyn go poleca
![]()
piękne <3 Oglądałam na allegro takie Link do: MILUTKA śpiworek do wózka MINKY 120CM uniwersalnyŚpiworek wzięliśmy oczywiście promocyjnybo 300 zł to grubo.
![]()
A kokon ze sleepee taki:
![]()
Chociaż szczerze powiem, że jakoś ociągają się z wysyłką.
Piękne wzory !! Gdzie kupowałas śpiworek ?? Na lamilou mają bardzo okrjony asortymentŚpiworek wzięliśmy oczywiście promocyjnybo 300 zł to grubo.
![]()
A kokon ze sleepee taki:
![]()
Chociaż szczerze powiem, że jakoś ociągają się z wysyłką.