reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla maluszka :)

Jedna rzecz za mną chodzi!, taki kokon.
Jak maksio był mały czasami brałam go do siebie w nocy po karmieniu bo tak mi było wygodniej i on od razu szybciej zasypiam i pamiętam jak robiłam mu gniazdko z poduszek żeby się nie wyslizgnal z łóżka. Co myślicie?? Zobacz załącznik 807704
słyszałam dobre opinie i tez sie nad nim zastanawiam

reklama
Dziewczyny bardziej doświadczone i ogarnięte w temacie :) czy polecacie jakieś firmy/strony www z różnymi tekstyliami dla dzieci, kocyki, pościel, itp? Jest tego w Internecie od groma, i mam czasem wrażenie że więcej ma to wspólnego z designem niż z dobra jakością...
Chciałabym robić raczej zakupy przez internet ze sprawdzonych miejsc :)

1496387204-aaaaaa.jpeg

Moje pierwsze nabytki :-)

Lanila, la millou ma super jakość i super kurę :D ja będę zamawiała torbę do wozka i akcesoria a kure mam dostać od siostry :D

p19uflw1nv024jhl.png
zgodzę się :) Ja uwielbiam ich rzeczy. Niektóre mają tyle co Tobiasz a wciąż są jak nowe. Z tym, że ich pościel to nie dla mnie. Ja wolę poszewki
U mnie super sprawdzają się od monamoon (dużo kosztują) ale cudowne są w dotyku. Tobiasz ponad rok ma swoją dżungle, i wciąż wygląda jak nowa. Super rzeczy ma jeszcze MAYLILY

Pewnie jest jeszcze wiele innych super jakościowo rzeczy. Ale az tak nie szalałam :D

Dziewczęta szaleństwo. Az sama zapragnelam sic kupić!!
To chyba już ten czas, póki mam energię :-)

Mi bardzo przypadły do gustu tekstylia muslinowe Lilu na pewno coś tam wybiorę. Jeśli chodzi o gniazdko to podejrzewam że wzór będzie miał decydujący głos.
Poza tym chcę kilka kocykow sama wydziergac na drutach.

Myślę, że jako pierwsze ogarnę łóżeczko i tekstylia właśnie.
Ubranka w sezonie w okresie promocji. To akurat zawsze można dokupić :-) więc na start jakieś body śpiochy pajace.
No i ten kombinezon nieszczęsny! Myślę że kupię bez nóżek. Są takie co mają otwór po środku na zapięcie i pas ;-) mój Maks i taki miał tylko bardzo malutki bo chyba 48rozmiar :-)
Resztę to pod koniec i w trakcie. Aktualnie nie mam ciśnienia że wszystko muszę mieć przygotowane na już.

Bardziej o siebie się teraz martwię bo z Fasolina już w nic się nie mieścimy i musimy jakieś ciuchy pokupowac a to też koszt ehhh:-/

reklama
Jest przepiekny!!!
Tak!
Choć oglądałam wiele innych i jedno podoba mi się w szczególności.
Jak będzie Kalinka odbiorę wrzosowo miodowe tekstylia muslinowe i powinno być cacy...
Jejku dziewczyny jak mi się marzy córeczka.
300_300_productGfx_af13f0736e6d2a6436eac4b37fdf16d0.jpg

Załączniki

• 300_300_productGfx_af13f0736e6d2a6436eac4b37fdf16d0.jpg
    300_300_productGfx_af13f0736e6d2a6436eac4b37fdf16d0.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 1 157
Do góry