reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Wow...ale cuuuda Kaju,a trampeczki z czapeczką...BOMBOWE!:tak: :-)
Z kolei twoje ciuszki pierwsza klasa, naprawdę elgancka mamusia z ciebie Kasiu!:tak: Masz super gust!:-)

Kaja ślicznie wystroisz swoją panienkę sukienka cudna jak dla małej królewny i te buciki i czapeczka w kwiatki super.
Ja Adriankowi raz na jakiś czas coś kupuje trzeba przyznać że teraz on ma więcej butów spodni i sweterków niż ja jego szafa pęka w szwach, a ja ogólnie jakoś zapomniałam o sobie ;-) już od dawnaaaa nic sobie nie kupiłam :-( muszę to nadrobić.

Kasiu naprawdę super ciuszki sobie fundnęłaś:tak::-) ja mam tą samą chorobę co Ola. Idę do sklepu z zamiarem kupna czegoś , naprzymierzam się, a jak mam płacić to się rozmyślam bo mi szkoda kasy wydawać na siebie. A potem w domu jestem na siebie zła:-(
Spineczki (laleczki) tak mi się spodobały ze w najbliższym czasie wybieram się do H&M ;-):laugh2: co prawda moja mała ma na razie piórka nie włoski ale będą na przyszłość:-D:-D

Kaja takie śliczne zakupy poczyniła dla siebie i Niuni,że i ja pozazdrościłam...Oto i nowe kreacje Zuzanki...Troszkę wygniecione ale po powrocie do domu odruchowo poodcinałam metki i upchnęłam do pralki...

Sobie też małe co nieco kupiłam-dwie pary jeansów,kilka bluzek takich raczej sportowych na spacery do spodni,sweterek,piżamkę i rybaczki cieniutkie ale szerokie...Z nich się najbardziej cieszę...INie wklejam wszystkiego bo tamte są jak najbardziej zwykłe a na tych chciałam pokazać,że chyba udziela mi się od córki upodobanie do różu...

reklama
Do góry