reklama

OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wow...ale cuuuda Kaju,a trampeczki z czapeczką...BOMBOWE! :-)
 :-) 
Z kolei twoje ciuszki pierwsza klasa, naprawdę elgancka mamusia z ciebie Kasiu! Masz super gust!:-)
 Masz super gust!:-)

:-)
 :-) Z kolei twoje ciuszki pierwsza klasa, naprawdę elgancka mamusia z ciebie Kasiu!
 Masz super gust!:-)
 Masz super gust!:-)Tasha22
Fanka BB :)
Kaja ślicznie wystroisz swoją panienkę sukienka cudna jak dla małej królewny i te buciki i czapeczka w kwiatki super.
Ja Adriankowi raz na jakiś czas coś kupuje trzeba przyznać że teraz on ma więcej butów spodni i sweterków niż ja jego szafa pęka w szwach, a ja ogólnie jakoś zapomniałam o sobie ;-) już od dawnaaaa nic sobie nie kupiłam :-( muszę to nadrobić.

Ja Adriankowi raz na jakiś czas coś kupuje trzeba przyznać że teraz on ma więcej butów spodni i sweterków niż ja jego szafa pęka w szwach, a ja ogólnie jakoś zapomniałam o sobie ;-) już od dawnaaaa nic sobie nie kupiłam :-( muszę to nadrobić.
Kasiu naprawdę super ciuszki sobie fundnęłaś :-) ja mam tą samą chorobę co Ola. Idę do sklepu z zamiarem kupna czegoś , naprzymierzam się, a jak mam płacić to się rozmyślam bo mi szkoda kasy wydawać na siebie. A potem w domu jestem na siebie zła:-(
:-) ja mam tą samą chorobę co Ola. Idę do sklepu z zamiarem kupna czegoś , naprzymierzam się, a jak mam płacić to się rozmyślam bo mi szkoda kasy wydawać na siebie. A potem w domu jestem na siebie zła:-( 
Spineczki (laleczki) tak mi się spodobały ze w najbliższym czasie wybieram się do H&M ;-) co prawda moja mała ma na razie piórka nie włoski ale będą na przyszłość
 co prawda moja mała ma na razie piórka nie włoski ale będą na przyszłość

:-) ja mam tą samą chorobę co Ola. Idę do sklepu z zamiarem kupna czegoś , naprzymierzam się, a jak mam płacić to się rozmyślam bo mi szkoda kasy wydawać na siebie. A potem w domu jestem na siebie zła:-(
:-) ja mam tą samą chorobę co Ola. Idę do sklepu z zamiarem kupna czegoś , naprzymierzam się, a jak mam płacić to się rozmyślam bo mi szkoda kasy wydawać na siebie. A potem w domu jestem na siebie zła:-( Spineczki (laleczki) tak mi się spodobały ze w najbliższym czasie wybieram się do H&M ;-)

Sobie też małe co nieco kupiłam-dwie pary jeansów,kilka bluzek takich raczej sportowych na spacery do spodni,sweterek,piżamkę i rybaczki cieniutkie ale szerokie...Z nich się najbardziej cieszę...INie wklejam wszystkiego bo tamte są jak najbardziej zwykłe a na tych chciałam pokazać,że chyba udziela mi się od córki upodobanie do różu...

reklama

dzustta
Mama sierpniowa'06
No, no, no śliczne ciuszeczki drogie mamusie nabyłyście swoim pocieszkom
No, ale jak i piękna córa to i piękna mama musi byc;-);-)Pozdrawiam lipcówki

No, ale jak i piękna córa to i piękna mama musi byc;-);-)Pozdrawiam lipcówki

Podziel się: