reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Oleńko zgadzam się z twoim żalem całkowicie gdyż moja teściowa robi zawsze tak samo.Na Mikołaja prezent jest w stanie dac już 2 grudnia:wściekła/y:

reklama
No cóż dobrze, że nasze skarby jeszcze tego nie kumają i jest im wszystko jedno kiedy dostaną prezent ale kiedyś będzie dla nich miało znaczenie kiedy taki prezencik dostaną, miejmy tylko nadzieję , żę Wasze teściowe to zrozumieją.

moja też dostala od teściowej prezent na roczek juz miesiąc temu:eek::baffled: głupota. Mówiłam że ma dać na roczek ale ona że po co ma tyle czekać-to po co tak wcześnie kupuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i zawsze jest to samo. Kiedyś kupiła ciucha zimowego (za małego zresztą!) i dała małej w prezencie a potem na chrzciny nic nie dali bo powiedziała że przecież kupiła małej ciuszek ostatnio i on sporo kosztował...:confused::wściekła/y: szkoda słów.

Ach te teściowe. Ja to swojej wyperswadowałam kupowanie małej jakichkolwiek ciuchów bo ona nie ma po prostu gustu. Zawsze albo mała dostała body np.w zielona krate albo w ogóle ze sztucznego materiału i nigdy małej nic z tych rzeczy nie zakładałam (szkoda tylko jej kasy). Babacia to raczej jest od kupowania zabawek a ubiorem to niech sie mama zajmie. I tak już jest

Wiolu to jest Nas więcej allegrowiczek:tak:..Ja tez ostatnio kupiłam troskze ciuszków i zaczyna mnie to wciągac hehe:laugh2:..teraz będę wystawiać po Wikuni ciuszki bo tylko miejsce zajmują....

Jeśli chodzi o zakupy dla małej to prawie wszystkie ciuszki jakie jej kupiłam są z allegro:tak: czasami naprawdę można kupić coś ładnego za dobrą cenę:-) i też mnie korci żeby posprzedawać za małe ciuchy ale bedziemy chcieli mieć drugą dzidzię więc zostawiamy ten cały majdan w spadku dla niej (chyba że będzie chłopiec to sukienki i spodenki w kwiatki pójdą w odstawke:laugh2::-D) na razie już chyba trzecia wielka torba ubrań wywieziona do rodziców bo mają duży dom więc niech przechowują dla drugiego wnusia:-)

Wiolu, Wiki :-D ja rowniez kupuje na Allegro i to juz od samego poczatku Kaja wszystko ma z USA czy z Anglii.
Zazwyczaj szukam ubranek z numeracja do przodu aby potem nie kupowac czegos nagle. Na dzien dzisiejszy Kaja ma pelna szafe koszulek letnich NEXT, spodniczek, spodenek i bodziakow.
Bodziaki, rajtuzki i skarpeteczki ostatnio kupilam nowe z firmy Early Days z czego jestem ogromnie zadowolona. Bodziaki z kr. rekawkiem w wybranej kolorystyce 7-mio pak kosztowal mnie 42 zl, co wyszlo 6 zl za sztuke. Material REWELACJA! Nie rozciaga sie, nie traci kolorow, cudowna bawalenka, a w Polsce w sklepie mam body za 20 zl!!!

Bodziak u mnie jest uzywany na codzien gdyz nie wyciaga sie ze spodenek i jest wygodny do spodniczek.

Ponizej zalaczam zdjecia :)

reklama
Do góry