reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
A ja znow mialam dzis powod do nerwow! Przyszly te buciki ktore wam kiedys pokazywalam , ale miala byc jeszcze do tego czapeczka! Otwieram pudelko a tam dwie przegrodki a jedna pusta!! Juz sie tak cieszylam ze mam te butki w domu , a tu musialam je spowrotem odeslac, zeby mi ponownie kompletna paczke przyslali!!! Dziady cholerne!!!
A poza tym bardzo ladne ciuszki dziewczynki kupujecie!!! podobaja mi sie!!!

Nie martw sie Krecik,w końcu przyślą buciki juz z czapeczką :) Ja nabyłam dziś 2 nowe staniczki,rozmiar 80 i 85 C :) a wcześniej nosiłam małe B 75 ::) Niestety jeden był w komplecie ze stringami które uwielbiam,ale nawet największy rozmiar nie był na mnie dobry,wogóle majtki są na paseczki na biodra i się wbijały ::) Więc mąż postanowił ze mi weźmie stanik,a majtki rozmiar...S dla siostry na Dzień Kobiet ;D Nie ma to jak być słonicą!!!!!!!! :D

Poza tym ogladałam łożeczka i posciel.Najbardziej podoba mi się lóżeczko Klupś,model Radek VII.Nam pasuje kolorek słomka.A posciel oczywiscie podoba mi sie taka za 250 zł.... ::)

:laugh:
Wiecie co właśnie słucham tej muzyczki i moja rybka się rozbrykała, chyba coś w tych utworkach jednak jest :D

ja jak na razie 2 tygodnie temu kupiłam sobie pierwsze dżinsy ciążowe w rozm.S,ale jako że w 20 tygodniu mam bardzo malusieńki brzuszek to one mi jeszcze zjeżdżają :laugh: ale wybieram się jeszcze na zakupy - chcę znaleźć jakąś spódniczkę i może coś jeszcze wpadnie mi w oko....a co do dzieciątka to na razie nie chodzę do takich sklepów bo pewnie bym chciała od razu nakupować tych slicznych ciuszków, ale po pierwsze nie wiem kto to bedzie? i trochę boję się zapeszać...

reklama
Jasne, chwalic sie wszystkim co popadnie!!! Ciuchy, brzuchy, rozne inne fotki mile widziane!!
Mnie tez napadl szal kupowania, ale to co sobie upatrzylam to jest troche na wyrost wiec jeszcze poczekam, ale pochwale sie chociaz pomyslem! Wymieklam jak to zobaczylam!!!

Do góry