reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Dzieki, teraz to tylko czekac na baby i zakaldac mu te cudenka!!! OH!! Juz bym chciala!!!

Dzieki, fajnie ze wam tez sie podobaja! Szkoda tylko ze jeszcze ich nie kupie! A moze jeszcze przemysle! Musze z Kristianem porozmawiac!! Moze uda mi sie go przekonac by to juz teraz miec! Chociaz rozsadek mi podpowiada by poczekac bo to sa rzeczy na chlodniejsze dni a Allanek urodzi sie jeszcze latem i nie wiem jak szybko bedzie rosl, takze tez nie mam pojecia jaki rozmiar zamowic!!

My juz jestesmy calkiem splukani i dlatego zamowilismy sobie u mamy Bartka bluze z H&M na rozmiar 68(sama ma wybrac jaka ta bluza ale tam wszystkie mi sie podobaly).Cos takiego co mozna ubrac na spacerek jak bedzie chlodniej.A rozmiar troche wiekszy i najwyzej bedziemy rekawki podwijac ;)

wlasnie tego sie obawiam! Nie wiem ile to moze byc "troche wiekszy", bo jak sobie przypomne synka mojej siostry ktory sie urodzil juz 4,5 kg, albo jak pomysle ze moj maz tez taki kolos sie urodzil, to trudno okreslic jakakolwiek miare i juz nawet nie pomagaja rozmiary typu od 0-3 miesiecy bo takie dziecko juz wyglada na polroczne!!!!!!!! Chyba poczekam z tymi ciuszkami na wyrost!!1

Rany krecik ale fajowe te ciuchy.Gdzie je wypatrzyłaś?Dawaj jakieś namiary bo jak bedzie chłopiec to ja chce takie!!!!Super męskie szczególnie te z kapturem ;D

reklama
Do góry