reklama
Ola, śliczności 
Ja w ten weekend jak wpadne do tego sklepu to chyba na zajecia nie zdaze, hihihi
Ale tez nie moge za bardzo szalec, bo chcemy zabudowac szafą taką wnękę 3,5 m i jak sie dowiedzialam ile to kosztuje
to chyba sobie zasłonke powiesze 
Ja w ten weekend jak wpadne do tego sklepu to chyba na zajecia nie zdaze, hihihi
Ale tez nie moge za bardzo szalec, bo chcemy zabudowac szafą taką wnękę 3,5 m i jak sie dowiedzialam ile to kosztuje
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Dzięki dziewczynki,to wszystko okazje z allegro
Ewan,nawet tyłka z domu nie muszę ruszać ;D Dyzia,ja wiem ile kosztuje zabudowanie wnęki,bo sama niedawno zostalam posiadaczką ogromniastej szafy,ale nie powiem,tanie to to nie było....My juz prawie po dopieszczaniu naszego pokoju,zostalo nam tylko kupienie ozdoby okna,czyli tiulowych zasłonek,obrazków na ściany,oświetlenia przy naszym łóżku i regaliku na akcesoria dla bejbika...no i oczywiscie nie ma jeszcze łóżeczka dla synia 
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kobietki,zawsze zapominam zapytać...jak bylam na usg to lekarz cos mówił,że są do kupenia specjalne płyty z muzyką dla kobiet w ciązy i małych dzieci.Tylko nie znał tytułów...Słyszałyście o czymś takim?Bo jeśli tak to gdzie to mozna znaleźć?
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A ja dziś muszę się wybrac po nowy staniczek,bo niestety z mojej kolekcji to juz tylko jeden jest dobry...ratunku,to już numer do przodu!!! ;D
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Dziewczyny oglądam wasze zakupy i powiem Wam że są super jednak takie ubranka dla maluszków są najładniejsze bo później juz dla tych starszych to nie robią takiego wrażenia.Ja jeszcze poczekam z zakupami do USG bo jak się okaże że będzie dziewczynka to mam ubranka po mojej córci i to prawie wszystkie przysłane ze Stanów bo moja ciotka zaczęła szaleć i na wstępie przysłała mi 15kg paczkę z ubrankami od 0-3mc więc są nowe bo jak wiadomo taki maluszek nie jest w stanie zniszczyć gdyby była dziewczynka to bym miała problem z głowy a jesli będzie chłopak to pewnie też mi przyśle bo jak mówi już pomału szykuje paczkę więc narazie oglądam to co Wy kupujecie.

reklama
Podziel się: