reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

dzieki :)
no wlasnie dzis powiedzialam mamie ze nastepny zakup musi juz byc "z głową", zeby nie mies na przykład samych spioszkow :) tylko dokupic to czego brakuje, a reszte to juz pozniej na bieżąco - hihihiih tak się tylko mówi, wiem ;)

reklama
No no slicznosci!!! te buciczki sa rozbrajajace!!! A te wszystkie ubranka to juz by sie najchetniej zakladalo, ale jest problem!! Musimy byc cierpliwe i czekac!!!

A moja mama korzystając z urlopu zdrowotnego siedzi i na drutach wyczarowuje cudeńka dla wnusia! Teraz robi kremowy sweterek rozpinany,jak skończy to wam pokażę :)

SLiczne sa takie robione na drutach :)
A co do ubranek to dopiero co w poniedzialek układalam wszysko w szafie, z przed chwilą zeby dorzucic te nowe- to wywalilam wszsytko, poogladalam i na nowo ułożyłam - fajnie tak :)

Ojej...sliczne te wszystkie ciuszki.
Ja dzis przy okazji ogladania wozka zafundowalam sobie dwa t-shirty i jedna bluzke aha no i biustonosz (jakie dziwne to slowo po polsku ;D)...80D O0 moj pierwszy "D"....Wkleje zdjecia (tych T-shirtow, bo biustonosz normalny :D) jak sie odleniwie i naucze jak wklejac.
Poogladalam tez mebelki do pokoju...slicznosci ;D Poczekamy z tymi mebelkami do maja bo musimy najpierw oproznic pokoj z innych gratow i troche go odswiezyc.

Hihi - fajnie takie rozmiary biustonosza kupować :) Ja tez w piatek sprawiłam sobie biały i czarny, bo w tych starych conajmniej dziwnie wyglądałam :)) Ech... w sumie mogłyby te rozmiary pozostać ;)

u mnie tez potrzeby wzrastaja ;D, dziewczyny a kupujecie już biustonosze pod katem karmienia? czy to jeszcze za wczesnie?

mój biust jest tylko pełniejszy,ale duzo większy nie urósł ;) Na razie 80C...A staniki mam tylko 3,pozostałe 25 czeka na lepsze,mniejsze czasy ;D A na takie dla mam karmiących to przyjdzie dla mnie jeszcze czas :)

reklama
hehe ja tez ma nieduzo wiekszy biust ale dzis pozyczylam sobie stanik od mamy bo tez juz tylko dwa na mnie jeszcze pasuja ::) :laugh: Galotki tez juz mi sie koncza te dobre i chyba tylko takie plyciutkie na mnie jeszcze pasuja. Kupie sobie chyba jeszcze jakies biodroweczki bo takich wielkich nie lubie ;)

Do góry