reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Na pewno mu sie juz podobaja! Jak my kupilismy wozeczek dla Allanka to dokazywal prawie bez przerwy! Te nasze dzieciaczki sa madre i wiedza ze mamuski kupuja im rozne cudenka!!!

Ja wczoraj kupiłam titusiowi...3 pary skarpeteczek :) Na razie na więcej musze poczekać,ale musiałam chociaz tak zaspokoić chęć wydawania kasy na niego ;)

ano z ta kasą :( az mi tez az sie w .... gotuje jak chodzimy po sklepach a ja nawet skarpetki nie kupuje... Moze zrobimy skok na jakis bank? :)

Chyba jednak lepiej jakiegos bogatego sponsora poszukac bo banki to coraz biedniejsze i w nich nawet nie ma co obrobic!
A ja dostalam tyle rzeczy od siostry i nie moge sie nawet zabrac za przepranie tych ubranek! Nie dosc ze tyle tego to jeszcze musze przesortowac rozmiarami!

No co do prania, to ja czekam tylko az kupimy komode i dopiero wtedy przepiore to co juz mam i od razu poukładam na półkach...

reklama
No bo to sa nasze w sumie ostatnie chwile błogiego lenistwa, gdzie nigdzie nie musimy sie spieszyc, zadnych wielkich obowiazków, dzieci chodza z nami tam gdzie my chcemy.. a potem to sie radykalnie zmieni - dlatego nam sie teraz nic nie chce :)

Do góry