reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
my tez musielimy pokombinowac z naszymi :laugh: szufladami i przenieslismy sie do innej komody a dla malego dostalam taka szafke z szufladkami i tam mam nadzieje wszystko zmiescic ;)

Mnie się wydawało że wszystko wejdzie do szafki i szuflady i chyba się pomyliłam i będe musiała coś wykombinować ,już wczoraj myślałam nad tym

A ja jestem przerażona, bo praktycznie jeszcze nic nie kupiłam dla dzidzi, a tu taka informacja u gina... A jeszcze do tego czekam na moją wypłatę z ZUS-u, żeby cokolwiek kupić... Dobrze, że przynajmniej we wtorek kupiłam sobie całą wyprawkę do szpitala...

Ja też chyba będe musiała wziąść słowa gina poważnie i być przygotowaną do porodu w drugiej połowie czerwca .Przedtem brałam tą informację z przymrużeniem oka i wolałabym żeby troszkę poczekała ale... CO MY TU MAMY DO GADANIA ?! ;D

Hmm.. wygląda na to, że ja w ogóle nie biorę pod uwagę wczesniejszego porodu, bo zupełnienie nie jestem do tego przygotowana. Dla Małego mam juz prawie wszystko ("Prawie - robi wielką różnicę" :D). Jednak dla siebie to w sumie nie mam nic - co prawda mam w szafie nówke koszule w razie co, ale po za tym to nawet nie wiem co dokladnie powinnam zabrac - tzn. wiem, że lista jest u nas na BB i jak przyjdzie co do czego to bede z niej korzystac :) - oby wtedy prądu nie wyłaczyli hihihih

reklama
Ja też dziś przeglądałam listę i w sumie dla dzidzi już nie dużo zostało do kupienia ,przydałoby mi się wstapić do Apteki ale za każdym razem stwierdzam że jutro i tak mnie schodzi ;D ;D

Do góry