reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Monika super wózek :tak: i nie podobny do tako-czołgów, które z ta firma kojarzę ;-) oby dobrze służył

a ja dzis sie dowiedziałam, że dostaniemy łóżeczko i fotelik - więc na pewno trochę wydatków odpadnie :tak: jeszcze po Nowym Roku zamówię te wszystkie pierdółki i pomalutku będzie można ubranka brakujące dokupic i czekać na maluszka ;-) a! I jeszcze kocyk robię, póki co ma boki ok. 40 cm - jaki duzy wyjdzie - nie wiem, na ile mi włóczki starczy :-p

reklama
Jeszcze zakupiłam śpiworek kombinezon i parę ciuszków jutro wstawię zdjęcia i rożki za 13 zł normalnie warto pojechać do hurtowni i kupić za ceny hurtowe jak jest promocja.Wózek w sklepie kupiłam 1460 zł z fotelikiem.A na allegro jeden gościu sprzedaje za 1650zł wiec nie warto się naciągnąć tylko znaleźć taniej na stronie albo w sklepie.

monika ja w ogole polecam mamom ktore wyprawke cala robia isc do hurtowni i tam kupic wszystko w jednym kawalku wtedy fajne znizki daja ;] a te , co tak jak ja- musza dokupic pare rzeczy to polecam allegro i jednego sprzedawce ;]

Bardzo fajny ten wózeczek z tako:-))
Gdybyśmy nie brali z Roana to na drugim miejscu był właśnie tako.
Wyboru gratuluję;-))
ładny wózeczek. Na pewno będzie wygodny i dla malucha i dla rodziców:-)))

My już wózek tez mamy kupiony, ale stoi sobie w hurtowni u ojczula i czeka.
Łóżeczko już w domu, ale rozłożymy dopiero jak się maleńka urodzi:-)
A dziś w tesco była przecena ciuszków F&F aż 50% :D
Kombinezoniki piękne , nowiuśkie za 30-40 zł.
Co prawda kombinezonik mamy, ale pokusiłam się o superową kurteczkę.
Do narodzin to już ostatni ciuszkowy zakup.
Teraz zostaje nam jechać do tatowej hurtowni po pieluszki, przewijak i tym podobne, ale to po nowym roku.

aaaaaaa dziewczyny jestem mega szczęśliwa
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
własnie przyszedł listonosz z dwoma paczkami dla mnie - spodnie ciążowe, które niedawno "wylicytowałam" na allegro. W jednej 3 pary spodni i bluzka (za aż 19.99zl) i w drugiej jedne spodnie (te droższe, ale też lepszy stan) . I wreszcie mam w czym chodzić
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
jeszcze czekam na kuriera z bluzkami na "duży brzuszek" i będę czuła się znacznie atrakcyjniejsza!!

reklama
aaaaaaa dziewczyny jestem mega szczęśliwa
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
własnie przyszedł listonosz z dwoma paczkami dla mnie - spodnie ciążowe, które niedawno "wylicytowałam" na allegro. W jednej 3 pary spodni i bluzka (za aż 19.99zl) i w drugiej jedne spodnie (te droższe, ale też lepszy stan) . I wreszcie mam w czym chodzić
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
jeszcze czekam na kuriera z bluzkami na "duży brzuszek" i będę czuła się znacznie atrakcyjniejsza!!
fajnie :) takie niespodzianki lubie:-D

Do góry