reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Fakt dzidzia dodaje sił :tak: Dla mnie w chwili obecnej facet jest zbędny radzę sobie, rodzice pomagają :tak:

villandra8 no kurcze kupieniem grzechotki łaski nie robi :eek:

Aaaaaaaaa pokażę Wam moje wczorajsze zdobycze dla małej
Zobacz załącznik 417250Zobacz załącznik 417253Zobacz załącznik 417254

Półśpiochy tak mi się spodobały, że wzięłam 4 pary z rozmiarze od 62 do 80 :D

Fantastyczne ciuszki :tak::-). Na bluzę z kapturkiem też wczoraj patrzyłam, ale myślę że dla takiego maluszka to jednak mniej wygodne i zrezygnowałam z zapędów matki :-D

inamorate- fajne ciuszki
kiedyś na kafe czytałam taki wątek hity i kity wyprawek dla dzieci, częstym kitem było uznawane, właśnie bluzy z kapturem dla leżącego dziecka, że to mało wygodne...Pewnie to prawda, ale ja też nie mogłam się oprzeć i parę rzeczy z kapturem mam :happy2:.

skoro takie niewygodne te kapturki to w ogole czapeczki i kombinezony z kapturami musze byc katorga dla maluszka, hm?:p

oj tam oj tam.
synus znajomej "kapturzasty" od maleńkości i jakos oznak nie było, że mu źle:p - z tym, ze kapturek mial naciagniety na glowke, nie bylo tak, ze mu sie zawijał pod szyjką.
ja sama z kapturkiem mam tylko kombinezon:)
i nawet uszka się tam przypałetały malućkie:p

Inamorate ale cudności!

Co do kapturków dla niemowlaków - sa jak najbardziej wygodne, pod warunkiem, że zakłada sie je na główkę ;-) ja wolałam bluzy z kapturem niz bez, bo zawsze przy braniu córki na ręce miałam pewność, że nie zawieje jej po karku i pleckach, a siłą rzeczy nie jest mozliwe kontrolowac stan okrycia dookoła maluszka ;-)

reklama
Ja też jestem za kapturami - wszystko zawsze miałam dla Bartka z kapturem bo tak najłatwiej na głową naciągnąć i nie wieje po karku właśnie i czapeczki nie trzeba, a w domu nie za gorąco jak w czapeczce i nie za zimno :)
Natomiast dla mnie na pierwsze 3-4 miesiące w grę wchodzą tylko body (najlepiej z przodu rozpinana - ale znaleźć takiego nie mogę już) i pajace bo te półśpiochy - to panika z pępkiem a potem że naciska za bardzo na brzuch i na pewno dlatego małego brzuch boli i ma kolki :) a sukieneczki itd nie wygodne dla leżacego malucha :) ale oczywiscie wszystko trzeba mieć bo piękne jest :) nie ważne że połowy sie nigdy nie założy :) heheh

Do góry