reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

ja też pilam Hipp natal, do tego duuużo kawy zbożowej z mlekiem (ale takiej zbożówki, która zawiera słód jęczmienny! bo to on "nakręca" interes;) ) i do tego Karmi :tak: Po karmi to dopiero była jazda:szok: musiałam tetrę przy piersiach trzymać bo leciało ciurkiem ;)

A na chwile zwątpienia i słabości polecam homeopatyk
Ricinus communis 5CH
ricinus communis 5 CH - Karmienie piersią - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

reklama
Dziewczyny zakupki boskie !
No to ja tez sie pochwałę najswiezszymi zdobyczami- a co! ;-)

Już tak bym chciała ubierać maluszka, tulic, karmić ... Oj instynkt zaś sie zalaczyl

Padam na nos już a to dopiero ranek ;( nie mogę spać , zasypiam o 3 , buxze sie jak mały fikolki uskutecznia ... Ehhh

generalnie ja przy karmieniu miałam chwile zwątpienia (szczególnie jak laktacja się normowała i cycki nie były non stop pełne) - wtedy dla pocieszenia goniłam mojego męża do sklepu po Karmi :-Di mogliby mi zrobić zdjęcie jak "ANTY Matki" - w jednej ręce dziecko przy cycku, w drugiej karmi pice z gwinta z butelki:szok::-D

Agusia zakupy przecudne , zwłaszcza te pajacyki :-)

Ivi
ja słyszałam że karmi dobrze robi , ale gazowanego się nie powinno pić :rolleyes2: Więc raz kupiłam wygazowałam i wylałam bo paskudne to było :evil:
A ja chyba sobie kupię herbatkę babydrema , taką w torebkach do zaparzania . Miałam wrażenie że po tych granulowanych Borysa brzuszek bolał :sorry:

Mini - a czemu gazowanego nie wolno?:) pierwsze słyszę :-) przecież bąbelki do mleka nie wejdą;-)

pokaż zakupy dzisiejsze!! :-)

reklama
Ivi nie wiem czemu , ale tak mnie mówili a nie pytałam :-D też mi się to trochę naciągane wydaje ... Może chodziło o gazowane napoje typu pepsi ,czy mirinda bo to słodka sztuczność

Do góry