reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
co do szlafroka to ja kupiłam teraz na szybko w sklepie taki cieńszy z bawełny i to był strzał w 10 bo u nas w szpitalu to strasznie gorąco i pluszowy, który mam w domu by był za ciepły, no ale niestety zakupy na szybko mnie kosztowały 85zł :sorry:

Dziewczyny, czy kupujecie maluchom posciel do łózeczek / kołysek? Dzis spotkałam sie z opinia, ze do roku to maluszek powinien spac pod kocykiem albo w spiworku... jakie sa Wasze opinie bo ja sama nie wiem czy kupowac...
Dzieki

Agusia super zakupy podobny sweterek ten niebieski jasny mam:-D

co do pościeli ja ja posiadam i używałam przy trójce,teraz tez będe musze tylko jeszcze z komplet dokupić na zmianę

Aniesia ja pewnie pierwsze trzy miesiące w rożku potem się zobaczy - przez wakacje pewnie pod kocykiem bo upały a od września może już kołderkę będziemy używać :tak:

reklama
A ja mam wszystko:-)a co se bede zalowac kolderka spiworek kocyki:-D
I ja i ja mam puchaty szlafrok bedziemy jak misie polarne na tej porodowce:-D

Do góry