reklama
mayo
Fanka BB :)
Ja biore 2 koszule na zmiane przed i do porodu (jest mozliwosc ze bede w szpitalu dlugo przed..:-() i 2 po porodzie do karmienia. Laktator tez zabieram bo polozna mowila ze mozna zostawic w depozycie szpitalnym,a jak bedzie potrzebny to oni go wysterylizuja i mi dostarcza;-)
Ja powtórze to co większość z Was. Spakuję (czas przyszły
) 2 koszule do porodu i 2 do karmienia. Laktator też w razie co juz mam - tylko powiedzcie mi jak samej go wysterylizować - tylko się odparza czy jak? Dla Małej jeszcze nie przemyślałam jakie "kreacje" ale pewnie na początek tak jak pisałyście to czego najmniej szkoda w razie wypadków ze smółką itp. i co łatwo założyć początkującej mamusi
czyli bodziaki i śpiochy.
To niezły ten Twój "hotel" :-)

dziewczyny wy serio tak o tych naczyniach i jedzeniumamusiu!!
u nas to nawet mogę sobie zażyczyć dania wegetariańskiemam tylko wspomniec o tym przy przyjeciu
![]()
To niezły ten Twój "hotel" :-)
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Chyba, że to jest bodziak rozkładany na całości :-).
Ja biorę bodziaki lub kaftaniki + pajacyki i koniec.
Wszystko rozkładane tak, że tylko kładzie się na to dziecię i zapina :-).
Do tego muszę kocyk i rożek wziąść i kilka pieluszek tetrowych (ze dwie flanelowe wezmę).
Ja biorę bodziaki lub kaftaniki + pajacyki i koniec.
Wszystko rozkładane tak, że tylko kładzie się na to dziecię i zapina :-).
Do tego muszę kocyk i rożek wziąść i kilka pieluszek tetrowych (ze dwie flanelowe wezmę).
Guziczek87
Pracująca mamuśka
A ja się obudziłam że kapci nie mam...
i muszę iść kupić jakieś milusie fajniusie żeby potem sobie wygodnie zwiedzać szpital

AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
O właśnie,Kluska - zapomniałam o tych talerzykach,sztućcach, kubku - dzięki za przypomnienie.
I o kapciach też jakoś zapomniałam
- dzk. Guziczku!
I o kapciach też jakoś zapomniałam
reklama
wydaje mi się, że początkującej mamusi łatwiej niż body założyć kaftanik.jesli masz laktator reczny mozesz wyparzyć cały (np w naczyniu do gotowania na parze)
Dzieki Abejka :-) laktator mam taki
Laktator ręczny Mini Lactaset Medela + gratis! (742402401) - Aukcje internetowe Allegro
naczynia do got. na parze niestety nie (choć bym chciała

Podziel się: