reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Pixella te na kolkach mi sie strasznie podobaja. My zdecydowalismy ze jezeli przyjdzie nam wracac to nie bedziemy brac przeciez koszyka ze soba tylko kupimy lozeczko w PL:tak: Jak juz je zakupie i wstawie to soe wam pochwale;-)

reklama
ja łóżeczko kupiłam....myslałam, ze bedzie dla małej ale wice sie tak spodobało, ze sie przesiadła z turystycznego do normalnego ze szczebelkami i znowu były braki meblowe....
kupiłam uzywaną na allegro - szkoda mi było kaski na nową zwłaszcza, że jej za bardzo nie mamy

ooo juz grzebie jak wygrzebie to kupie :) sliczny :)

Gonia, te baldahimy sa w komplecie, nie wiem czy maja osobno takie.

wlasnie spojrzalam w stare aukcje jakie obserwowalam, pojedynczo tez maja, i to do wyboru do koloru :)

BALDACHIM Z SZYFONU OD MAMO-TATO - DUŻO WZORÓW ! (571655182) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam stad, ale nawet nie rozpakowalam jeszcze swojej, bo na poczatek mam kosz i on mial swoj baldahim.

MY-SWEET-BABY pościel ** tiul hafty** 5cz.135x100 (628894085) - Aukcje internetowe Allegro

Laseczki a co myslicie o tym?

http://www.ogloszenia.gazeta.ie/media/Image/mieszkanie/image_1242133598-800x800.jpg

to chyba bedzie nasz dzisiejszy zakup bo lozeczko nawet turystyczne sie do nas niestety nie zmiesci. DO 3 miesiaca wystarczy a pote przeprowadzka albo Welcome Poland!!!
Fantastyczny!

Gonia, te baldahimy sa w komplecie, nie wiem czy maja osobno takie.

wlasnie spojrzalam w stare aukcje jakie obserwowalam, pojedynczo tez maja, i to do wyboru do koloru :)

BALDACHIM Z SZYFONU OD MAMO-TATO - DUŻO WZORÓW ! (571655182) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam stad, ale nawet nie rozpakowalam jeszcze swojej, bo na poczatek mam kosz i on mial swoj baldahim.

MY-SWEET-BABY pościel ** tiul hafty** 5cz.135x100 (628894085) - Aukcje internetowe Allegro
Carmi dzieki za namiary :-) zaraz sobie ustale z kims z PL by mi odebral i przeslal ahhh ale to sliczne :-)

a ja dziś znów byłam na zakupkach kupiliśmy fotelik - bo zupełnie o nim zapomnieliśmy i nalepki na ściane i takie tam pierdołki typu wkładki laktacyjne itp

Załączniki

• miii 021.jpg
    miii 021.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 83
  • miii 022.jpg
    miii 022.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 86
  • miii 023.jpg
    miii 023.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 74
Nie wiem czy w dobrym wątku piszę! Chciałam się zapytać co myślicie o tym wózku ??? GONDOLA-SPACER ESPIRO VECTOR 4 LITE 2009 7,5kg (628173888) - Aukcje internetowe Allegro

Szczerze to mi sie taki typ wózka nie podoba ale to tobie ma sie podobac i ty masz byc zadowolona z uzytkowania a nmie inni.

Laseczki a co myslicie o tym?

http://www.ogloszenia.gazeta.ie/media/Image/mieszkanie/image_1242133598-800x800.jpg

to chyba bedzie nasz dzisiejszy zakup bo lozeczko nawet turystyczne sie do nas niestety nie zmiesci. DO 3 miesiaca wystarczy a pote przeprowadzka albo Welcome Poland!!!

fantastyczne Kluseczko nie ma sie co zastanawiac nad kupnem.

a ja dziś znów byłam na zakupkach kupiliśmy fotelik - bo zupełnie o nim zapomnieliśmy i nalepki na ściane i takie tam pierdołki typu wkładki laktacyjne itp

Super kącik tak kolorowo bardzo mi sie podoba:-)

Kochane - zakupilam i jestem bardzo zadowolona bo wyglada jak nowa. Ja za rozem nie przepadam ale uwazam ze to byla udana tranzakcja. Jak juz rozpakuje i poprzestawiam troszeczke to moze zrobie jeszcze jakas fotke.

Andzia- sliczny ten kacik dla niuni:tak:Tez chce takie fajne naklejki na sciane:-D

reklama

Super te naklejki na ścianę są. Ja mam z tej serii Tygryska z Kubusiem. Ale nakleję nad łóżeczko dopiero za jakiś czas, bo mój Misiek musi jeszcze raz pomalować pokój ;-)

Do góry