reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Aga, drugi link cos nie dziala.

Dilajla, wlasnie sie zastanawialam, jak to sie ma do jakosci - jeszcze raz sie zastanowie, dzieki za uwage!

Cena powalająca i szczerze mówiąc nie bardzo mi się podobają te komplety.
Ja kupiłam małemu komplet z tych tańszych . kosztował mnie 3-elementowy zestaw około 45 zł. rzeczywiście jak napisała dilajla nie są zbyt dobrej jakości, bardzo ciężko się prasuje, dużo nitek się pruje, materiał wydaje się jakby był sztuczny. Ale w sumie też go używam.
Teraz chciałabym jakiś dokupić i może to będzie ten Feretti. Cena nie jest bardzo wygórowana. Bardzo polecam zestaw z ochraniaczem jednak , jeśli to na łóżko ze szczebelkami, stwarza wrażenie przytulności no i maleństwo nie poobija sobie główki.

Udało mi się wygrać aukcję ciuszków:tak:, na które polowałam od kilku dni, oto one:

Załączniki

• 525002628.jpg
    525002628.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 58

dokladnie ta zamierzam kupic, kremowa.

Koniecznie musi byc baldahim (ja nad lozkiem nie mam, to chociaz nad lozeczkiem bedzie:-D), a tu jest ladny delikatny, wiec na lato w sam raz, a poza tym, to powiem Wam, ze w DE najtanszy komplet poscieli (bez wypelnienia i przescieradla!!!) TYLKO z baldahimem i ochraniaczem na szczebelki kosztuje 50€, wiec ten komplet na allegro wychodzi i tak baaaardzo okazyjnie, niz jakbym miala kupic na miejscu. A do tego dokupie zwykle poszewki. Tu dzieciece zaczynaja sie tak ok. od 10€

Nas też, ale moja reakcja na zmianę mieszkania jest :-):-):-)

Chociaż oprócz ogólnej radości z przeprowadzki jest lekki niepokój o to, czy zdążymy z remontem... o i oczywiście czy wyrobimy się finansowo....
No to ja Wam powiem, ze mnie w kwietniu czeka nie tylko zmiana mieszkania. Planujemy sie przeprowadzic z Anglii do Estonii - moj maz jest Estonczykiem. Staram sie nie kupowac za duzo bo bedzie tylko wiecej do przewozenia. No a tam czeka nas poszukiwanie mieszkania i pracy. To dopiero sie bedzie dzialo...!!!

Robiłam małe rozeznanie w wózkach Tako i najlżejszy, jaki znalazłam, to model Tako DRIFTER - waży niecałe 13kg.
Szczerze mówiąc są one do siebie bardzo podobne w wyposażeniu, różnią się chyba tylko budową ramy nieco, oraz wersjami kolorystycznymi :happy:

reklama
Ja narazie nic nie kupuje, czekam na kolejne USG 10.02 moze jednak urosnie susiak? A moja mam juz kupiła 2 małe sukienki mimo iz mowiłam jej ze ma dac sobie narazie spokoj.

Do góry